duminică, 25 octombrie 2009

Ce mai "bate la ochi" prin Giurgiu

Nava cetatea - peste 100 de ani - in ruine ..nu va surprinde nu? e normal asa..aci la noi!

Cetate = CACAT... asta pana cand o sa vina don' primar sa puna gard de jur imprejur si sa isi scrie numele pe ea cu creta.....

In imaginea de mai sus aveti o perspectiva asupra cetatii, asa cum a fost ea lasata pentru a fi vazuta de comunisti, astazi.... capitalistii democrati, liberali, si ce dracu mai sunt...au pus cacat in fata ruinelor, au ridicat bariere, au eliminat accese si au reusit sa o ingroape simai mult. bravo...asta s-ar putea sa fie capodopera voastra!

ce rahat de lac.... 1 milion de euro...toti giurgiuvenii au platit pentru acest lac de forma unei cartele de metrou, inutil, inestetic si absolut dispensabil. Daca nici Giurgiu nu are apa....chiar si pe poduri monumente este apa!

marți, 13 octombrie 2009

O PISICA FERICITA (off topic)

Pisicuta dragalasa din postarea anterioara si-a gasit numaidecat un stapan iubitor.

Va multumesc pentru ajutorul dat, si pentru ca iubiti animalele, daca inca mai cautati o pisicuta si nu ati gasit va recomand likurile:

PETZ : http://www.petz.ro/animale-de-casa/anunturi-animale-de-casa.php?c=7


Adopie animale de companie - blog

ANIMALUTUL

luni, 12 octombrie 2009

APARATUL DE PRODUS ZAMBETE MOCA (off topic total)

CUTENESS MACHINE!

Lungime ..cam o palma/Inaltime...cam juma de palma/Greutate neglijabila!
Aparatul de produs zambete poate ajunge chiar la tine in casa! :)

O pisicuta fenomanala cauta stapan si un camin in nevoie de momente frumoase! Transport si montaj gratuit, inclusiv garantie, Pisicuta asteapta un nume si un stapan pentru care sa toarca! :)

alexghemail@gmail.com
0723026284
0723638537


PRIMUL CLIP :)






Povestea pe scurt e cam asa... au fost 4 fratiori si surioare, iar pe frigurile ce au ajuns prin Bucuresti, nu e deloc vreme sa stai in gunoi, sau cel putin asa am simtit noi cand am hotarat sa-i luam acasa pe sarmanii abandonati. La cat de amuzanti sunt, si de lipiciosi imediat am gasit stapani pentru 3 din ei si am ramas cu moaca asta, care este o ea defapt, si vrem sa 0 facem cadou unei persoane ce-si doreste o mata frumoasa, amuzanta si sanatoasa, iar daca exista vre-o problema in ceea ce priveste castrarea ne asumam aceasta raspundere ca si deparazitarea , dar toate la vremea lor. :)


alexghemail@gmail.com 0723026284 0723638537


iar pentru a te convinge de aportul la momente fericite a matei
in caminul tau, viitorule stapan, iata..:




\





sâmbătă, 3 octombrie 2009

Nici un fraier nu este mai presus de lege

Imi place Giurgiu, sunt printre putinii tineri din generatia mea ce inca poate spune asta, sau cel putin pana cu putin timp in urma. Mie imi place acest oras inainte de toate pentru ca il cunosc, l-am "vizitat", l-am citit si am cautat sa aflu cat mai multe despre trecutul lui si asta pentru propria mea placere si pentru a regasi cumva radacinile mele. cine sunt si de unde vin? se mai intreaba lumea asta? Pentru mine Giurgiu a fost si este o situatie de presiune ce-mi da putere, ma alimenteaza si cu un trecut ce ma inspira sa lupt sa aduc la lumina adevarata fata a acestui oras, fata aceea pe care o iubesc si pe care putini o mai vad, si cu atat mai putini isi doresc sa mai fie vazuta.
Privind lucurile ca un scolit in ale urbanismului si cu ceva cunostinte in sociologie urbana pot spune clar despre Giurgiu un lucru: este copia la scara mica a Bucurestiului dar numai in aspectele negative. Asta a devenit Giurgiu in ultimii 3-4 ani, ani in care masinile au invadat peste orice asteptare orasul, trotuarele, spatile verzi, pana si sarmanele paduri si asa batjocorite chiar de cei ce trebuia sa le ocroteasca. Giurgiuvenii pentru mine aveau un bun simt provincial frumos, placut,... te saluti cu lumea pe strada... fara prejudecati, te bucuri ca te intalnesti intamplator cu o cunostinta, lucurile par mai linistite, un zambet, o bancuta la umbra, pana si in zile ploioase orasul avea viata lui molcoma dar de apreciat.
IN Giurgiu mereu s-a intamplat ceva, mereu se schimba ceva, dar astazi lucrurile se intampla repede si nici nu ai timp sa le vezi, dar asta doar la un anumit nivel,petru ca acest oras este cel al femeilor casnice si barbatilor muncitori(cu adevarat muncitori) totodata orasul copiilor plecati departe,si nu in ultimul rand orasul mafiotilor si curvelor. Peisajul si mediul inconjurator , cultura, natura, turismul, DUnarea in sine, sunt tratate cu curul de cei ce conduc acest oras, aruncand in scarba dulailor infometati cate un pliant penibil cum ca Giurgiu bubuie de cultura si turism, cum ca eroregiune rupe strategii internationale ce o sa creasca calitatea vietii cu 10000%. Un cacat! O mizeri pe care prea multi nu o vad, prea multi au rahat intre dinti si zambesc fara sa stie ca cei "de afara" nu rad pentru ca le sta bine freza.
Daca in Romania orice e stalcit, parca in Giurgiu este simai stalcit, asa cum badaranii ce ridica masini in Giurgiu o fac preferential, si la comanda din considerente financiare, si politice, iau si spaga baietii de ce nu... doar en cunostem sunt varu lu fratele.... dar cui ii pasa...? Masinile sunt parcate in fix centrul orasului in mijlocul intersectiei si parcarile sunt goale..... au masini de zeci de mii de euro si nu dau 1 leu pe parcare... ce mizerie... dar noi.. ne respectam , cum zice melodia , noi suntem romani.!? ce naiba mai inseamna sa fii roman? ca sa nu intreb ce inseamna sa fii giurgiuvean...
Inchei aici pentru ca am scris mai mult decat imi propusesem, spunand ca eu sunt mandru ca sunt roman ...dar numai atunci cand trec de Brasov si ma indrept spre Nord, iar cand vin acasa mi-e pur si simplu rusine, ma umplu de durere sa vad cum cei directorii de la cultura , invatamanm turism, proiecte europene, muzeu, spatii verzi, paduri si ape, mult prea multi.... rad si nu dau doi bani pe oamenii din jur si pe meseria lor... fac ce vor ei sa fie bine,nu ce este nevoie astazi in amaratul asta de oras, al contrastelor, al extremelor.

Related Posts with Thumbnails