miercuri, 10 martie 2010

O sa vina ea Caldura....



o sa vina si caldura 
iar cu ea vor iesi la soare EI! :)
talentatii....



joi, 4 martie 2010

Exercitiu

   
        Sunt entuziasmat de o initiativa si va spun si despre ce este vorba dar mai intai de toate vreau sa va rog sa participati la exercitiul meu. Sa-i spunem gimnastica pentru imaginatie.
        Daca as fi primar pentru o zi ce as schimba la Giurgiu, si cand spun la Giurgiu ma refer la peisajul urban, la mediul social si cultural, nu politic si nu cocalaresc. Asadar va propun sa va imaginati pentru o zi primarul sau primarita orasului Giurgiu, giurgiuvean sau doar ai trecut o zi pe aici, ce ai schimba, sau ce ai aduce in oras?

        Propunerea mea si entuziasmul de care vorbeam vine o data cu o idee lansata de nu mai stiu cine, dar cineva bine intentionat si anume de a se aduna intr-un loc, la un brainstorming in folosul orasului Giurgiu si a comunitatii acestuia, acei giurgiuveni, ziaristi, artisti, oameni de cultura si intelectuali sau simplii visatori ca si mine, ce activeaza in mediul online si ce vor binele acestui oras. Asadar se aduna blogosfera giurgiuveana, spus putin mai fortat, iar eu acolo vreau sa merg cu ideile voastre . ;)

      Sa facem gimnastica imaginatiei , sa vrem mai bine .




    
     




       
Related Posts with Thumbnails