vineri, 25 decembrie 2009

pentru ca e momentul

suntem la final de an, si asa cum multi obijnuiesc este bine sa ne gandim la ce-am implinit ce nu am implinit, si ce planuri avem pentru anul viitor. Eu vreau doar sa spun ca anul acesta pentru proiectul Giurgiu vazut prin ochiul care vrea sa vada, a fost unul prosper, chiar daca au existat unele pauze in postari am castigat noi cititori numarul lor ajungand la un numar aproximativ de 300 de vizite pe zi si 200 de vizitatori unici din care 20-30 din afara teritoriului romaniei.
Ma bucur ca pot comunica cu un numar atat de mare de oameni, interesati si curiosi, va multumesc ca urmariti blogul cu interes, si in speranta ca am reusit sa ating macar o parte din cititori cu energia mea si cu visul meu de a descoperi si intari o identitate a provincialului Giurgiu, va astept in continuare anul viitor cu imagini inedite si informatii care poate nu au mai vazut lumina zilei de peste 100 de ani.

Multa sanatate, inspiratie iubire si mai ales rabdare si intelepciune, instrumentele unei vieti fericite, vi le doresc din suflet si sper sa avem un an mai bun, cu evenimente si expozitii si dece nu poate si cu o carte a acestui proiect.

Eu sunt aici daca va pot ajuta, aveti mailul meu in dreapta blogului - la contact.
Pana la urmatoarea postare care va fi tot in anul 2009, sarbatoriti fericiti acest moment crestinesc si de credinta atat de important!

2 comentarii:

Anonim spunea...

ObiJnuiesc?

GIURGIU spunea...

multi din cei ce se perinda in fata blogului...vreau eu sa cred. :)

Ce am intalnit zilele acestea mi-a intarit dorinta si increderea ca un moment de reflexie si meditatie asupra faptelor noastre bune si rele dealungului anului, asupra experientelor (lectiilor) prin care am trecut este mai mult decat necesar si benefic, este esential mai ales pentru a porni noul an cu mintea limpede si cu teluri curate. :) La multi ani si sanatate!

Related Posts with Thumbnails