marți, 28 aprilie 2009

Miting Aviatic - Concurs KTM Enduro - Malul Rosu Giurgiu 2009

Aerodromul "Malul Rosu" Giurgiu
Pista I


Ziua II (ziua unu nu s-a intamplat mare lucu)

vant puternic ....vreme aiurea rau Sambata, dar .... iata ca tot se poate!

aici se vede cel mai bine ....datorita vantului in rafale nu se putea sta foarte mult timp in zona pistei. Am fost super incantat cand am vazut aeromodele, din pacat nu le-am vazut in aer dar... aratau binisor. Sunt si eu cat de cat interesat de asa ceva... am rupt vre-o 3 aeromodele pana acum dar.... invat! erau de poliester...facute sa se rupa! :P

Ceva la care ma pricep ceva mai bine.... ZMEUL! am intotdeauna unul in portbagaj...iar daca bate vantul nitel stiu ce am de facut! Numai acum 2 saptamani am facut turul statiunilor de pe litoralul romanesc si... in cele mai faine... am ridicat zmeul! :)
Mi-a placut cum se juca tipul... pacat ca nu a organizat ceva mai serios pe treaba asta... oamenii ar fi super interesati! mai ales copii. (o mica povestioara, eram la Tropheaum Traiani, vand puternic si... zmeul sus, dupa cum va spuneam iar un copil intr-un matiz cu nr de Bucuresti striga in gura mare..."tati uite , uite , uite , MEDUZA ZBURATOARE, meduza zboara, zboara!" fuckin' shit.... copilul nu stia ce-i ala un zmeu! Z de la zmeu... parca asa era alfabetul! WTF??

Deci pentru anul viitor eu vreau o sectiune speciala de aeromodeme NAVROMODELE si ZMEE!
(de ce nu... kite umping)


ZIUA III (cea mai tare)






echipa Iacarii Acrobati – cunoscuti in lume cu numele de AEROBATIC YAKKERS, zboara anual peste 30 de demonstratii in Romania, Europa si mai nou chiar pina in Orientul Mijlociu.











un mic accident pe care... l-am prins super bine , urmatoare imagina o arata ca totul a fost ok, nu
a patit nimic omuletul zburator. :) Am prins cateva cadre faine.... zic eu!




Dar... a venit o ploaie rece si un nor de furtuna.... arata foarte misto peisajul...! :)
au continuat!





imaginile sunt facute de mine adica Alex Gheorghe si nu pot fi folosite de nici o persoana fizica sau juridica fara a avea acordul meu explicit pe hartie cu semnatura!

16 comentarii:

photorih43 spunea...

Excelente fotografi si cel aviatic si cele cu motocrosisti :) desi arata ca porcii mie imi place acest sport din cauza spectaculozitatii si pericolelor care ii asteapta la fiecare curba sau denivelare.Bine surprinse ! felicitari !ai un blog interesant . Imi place ! spor si numai bine !:):-h

GIURGIU spunea...

merci! ma bucur ca-ti plan fotografiie! si mie imi plac! :) este prima serie mai serioasa cu sporturi pe care o fac! :)

Liviu spunea...

Foarte frumos.
Dar vad ca esti foarte drastic cu drepturile asupra fotografiilor. Filmuletele de pe youtube le pot folosi?

GIURGIU spunea...

pai poti folosi si fotografiile dar in forma asta... pana la urma este munca mea, iar eu o protejez cum pot mai bine. Clipurile la fel au un watermark....deci le poti folosi, tocmai d'asta am pus watermark-uri , pentru a le putea utiliza oricine oriunde .

marian spunea...

va salut prieteni ma numesc marian cojocaru organizatoru acestu eveniment apreciez interesu vostru pentru acest eveniment sincer nu ma deranjaza atiudinea asta dar mai suptire cu dreptu de autor ca nu ati avut aprobare de la mine sa mediatizati evenimentu pentru asta cred ca stiti legile daca va intereseaza asemenea activitati provi loati legatura cu mine suntem deschisi motoflyro@yahoo.com salutare

GIURGIU spunea...

Salut Marian, nu am inteles de ce trebuie sa-mi dai tu voie sa fac poze la avioane si sa le pun pe blog..dar daca asa te simti tu bine, dandu-te de rotund ca trebuie sa-mi dai tu mie aprobare vezi domne ... ca ai organizat evenimentul. Tu in loc sa te bucuri ca am dus vestea mai departe , uite iti las si numele sa vada lumea cine a muncit acolo, imi spui sa-ti cer voi ca... deci pe bune n-am inteles. Eu zic totusi sa o lasi mai moale daca zici ca stii legea, suntem o mana de oameni in tot Giurgiu ce vrea sa faca ceva in orasul asta si ne mai si amenintam ...aiurea in vant. Daca totusi iti face placere sa ameninti oamenii binevoitori din lipsa de activitate sau stiu eu... poti sa ma si dai in judecata, mie sincer nu mi-ar strica niste bani. Dar sa te vad cum dai tu...cel care a organizat un eveniment , in judecata o pers. fizica ce pune pe blogul personal poze cu cerul orasului Giurgiu! :P asa face lumea asta nebuna la evenimente publice, face poze! ce-ar fi sa ne dea in judecata ...sa zicem zbop si zbup, pentru ca le-am facut poze in timp ce cantau pe plaja din Vama Veche. Ar fi ceva sa ma dea in judecat Mick Jagger, i-am facut si lui cateva poze cand a fost in concert cu Rolling Stones.

Deci marian, fara nici o suparare dar chiar nu vad ce prejudiciu ti-ar fi adus tie reclama facuta de mine acestui eveniment, asta oricicum dupa ce a avut loc. ;)
Sa fim prieteni! caci suntem putini in Giurgiu, iar daca tu ai organizat evenimentul, eu te felicit, ai facut ceva exceptional, ceva ce Giurgiu nici nu stia ca poate aveam. Un eveniment ce musai trebuie repetat si crescut, dar cu grija mare fata de spatiul in care are loc, pentru ca totusi trebuie sa ne amintim de zona naturala protejata ce se afla la nici 200 de metrii de aerodrom.

Numai bine Marian.. mi-ar face placere sa ne intalnim. Dau o bere, daca ti-au placut fotografiile! :P

marian spunea...

Nu ma deranjaza publicitatea pofesionista a evenimentelor pe care le organizez aici in Romania speta Giurgiu, dar vad cu stupoare ca multi amatori care profita, comenteaza , pun activitatea ta intr-un tablou naspa fara sa participe cu nimic la realizarea acestor evenimente unde se fac cheltuieli fantastice eforturi fizice,risc datorita lipsei de educatie a oamenilor care nu vor sa asculte instructiunile de securitate . singur am facut si cu o mana de prieteni in rest nimic toate televiziunile publicati nationale si internationale de specialitate AVIATIE cara au scris, filmat, fotografiat , la aceste evenimente au avut contract cu clubu meu am o serie intreaga de avocati pe viitor daca ti mortisi sa te ridici pe asemenea evenimente ia legatura cu organizatoru si cu siguranta gasesti intelegere cat ca locatie a evenimentu a fost aprobat de autoritatile locale nu mai face afirmati fara sa fi informat deranjezi. ca un fotograf amator , ce sa zic ia legatura cu mine personal si bem o bere de ce nu si inveti mai multe. cu respec Marian 0728132718 sunt giurgiuvean sper ca nu am deranjat in viata sunt reguli.

GIURGIU spunea...

Ok Marian! Poate bem o bere! :) tot nu inteleg cu ce am deranjat, nu vad cum m-am ridicat eu pe acest eveniment avad in vedere ca profilul blogului este cultural - istoric si nicidecum sportiv. ce ma amuza este ca tot m-ai amenintat si asta chiar ma depaseste! ce obtii daca ma ameninti? in fine..poate e o chestiune de orgoliu, habar n-am!

Vorbim la o bere!

Duta Marius spunea...

Foarte misto pozele,
M-ar interesa si pe mine cum sa intru in posiaa a catorva poze.
Ma numesc Marius Duta sunt din Brasov, actualul Campion Mondial la saltu cu parapanta din balon de la 10761m.
Eu sunt cel care a zburat cu parapanta aia mica(SpeedFly) Sunt niste poze faine si as vrea sa le trimit si sponsorilor mei de la Independence. Astept un e-mail de la tine pe adresa personala m_duta@yahoo.com

Anonim spunea...

Frumoase poze ... dar am si eu o rugaminte la tine eu am fost cu ktm acolo sunt si in poze si as vrea sa imi tirmiti si mie pozele le adresa gr_04_stf@yahoo.com sau pe mes gr_04_stf . Multumesc mult !



Stefan (stf)ca nick name

GIURGIU spunea...

pai spune-mi care esti tu si iti trimit. mi-e prea greu sa trimit toate pozele si nici nu prea vad rostul. Spune-mi ce imagine ti-a placut si ti-o trimit la rezolutie mai mare.
Salut!

Anonim spunea...

te-as ruga sa intrii la mine pe mess sau sa imi dai si mie mes tau pt ca si prietenii mie vor pozele cu ei . si asa ca mai bine vrb pe mess sau la tel 0756474605 ..


mersii mult

Anonim spunea...

scuzee numaru este 0765474605

Salut

GIURGIU spunea...

salut, daca vrei sa vorbim pe mess, da-mi un id, si daca vrei sa vorbim la telefon suna-ma tu.0723026284

George spunea...

vin si zmeele anul asta :) , vantul sa bata

Vector Extrem spunea...

Salut am o mare rugaminte.. daca imi poti trimite posel cu tipu` care se juca cu acel kite(zmeu). dak se poate trimite te rog pe e`mail vectorextrem@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails