miercuri, 27 mai 2009

ce lipseste orasului Giurgiu?

O RECAPITULARE pentru noi insine si pentru cei ce pot luat atitudine!

Nu! nu am sa spun eu ce lipsesce sau ce trebuie inbunatatit la orasul Giurgiu ci am sa va rog pe voi sa faceti acest exercitiu. Nu cere mult, cere doar sinceritate si simpla dorinta de a fi mai bine pentru noi insine si de ce nu... poate si pentru semenii nostrii. daca e!

multumesc anticipat pentru comentarii...:) asta daca vor exista comentarii!


Subiectul vine o daca cu plictisul meu crunt in ceea ce priveste aceasta continua alegere ce parca tinde sa ne deconecteze defapt de la ceea ce ineamna cu adevarat alegerea unor "conducatori" - oameni ce trebuie sa ne apere interesele si sa ne faca viata mai buna si mediul mai bun.

2 comentarii:

Adrian spunea...

Cred ca raspunsul cel mai potrivit la aceasta intrebare este ca orasului Giurgiu ii lipseste oamenii ingrijorati. Ingrijorati de aspectul estetic, de putina ecologie, de oazele de liniste ale orasului, de monumentele pe care nu de putine ori le-ai prezentat aici s.a.m.d. Mai cred ca noua, locuitorilor orasului, ne lipseste simplitatea si eficienta. Conducerii administrative ii lipseste de asemenea cineva ingrijorat. Mie imi lipseste un cinematograf, imi lipseste simplitatea de odinioara a orasului si imi mai lipseste vechea cladire a scolii nr.7. Ar mai fi multe altele...

GIURGIU spunea...

Dap... cladirea scolii Nr. 7 (Vechiul liceu de fete - Regina Maria), si un cinematograf .... dar suntem putini ! Prea putini...trebuie sa molipsim cat mai multa lume!

Related Posts with Thumbnails