miercuri, 11 noiembrie 2009

Mergeti la vot! nu fiti lasi, nu fiti ignoranti, fiti romani pentru binele vostru.

Voi posta acest mesaj pana cand am sa ma plictiesc eu si pana cand am sa reusesc sa conving macar un om ca Romania acum, ca identitate sociala, are nevoie de noi astia tineri, cantitatea neglijabila a imbecililor ce au locuri de conducere in stat, de decizie asupra viitorului nostru, asupra sanatatii noastre .

Ce inseamna sa fii roman? intreb iarasi! este rau sa-ti doresti o tara curata, civilizata, incredere in sistemele in care esti obligat sa pasesti? este chiar imposibil ca noi romanii sa luam ce vrem de la cei ce ne conduc si nu sa ne lasam manipulti intr-un mod atat de porcesc?

Sctiu acestea pentru a atentiona ca nimeni nu va avea o Romanie "curatita" nici maine, nici peste 10 ani si nici pete 70 de ani daca noi nu continuam revolutia pornita in 1989, daca noi nu revoultionam si nu punem piciorul in gatul guvernantilor pentru ca ei sa afle NOI ROMANII suntem motivul existentei lor si nimic altceva.

Basescu a castigat alegerile in 2004 datorita tinerilor. Recunosc si pe mine m-a castigat la un momentdat prin acele manevre la nivel subconstient pe care si astazi le foloseste, dar noi trebuie sa stim mai bine. Am sa va spun cum psihologii, consilierii, manipulatorii lui Basescu opereaza intr-un mod inuman in aceasta campanie electorala, asa cum au facut-o in 2004 si de ce romanii nu au nici un mijloc de aparare decat INFORMAREA.
(candidati prelucrati pe calculator, frezati si asociati cu tot felul de culori si forme ... toate acestea lucreaza la nivel subconstient. NU dati crezare afiselor eletorale si manifestatiilor publice electorale (toate au tiparul ceausist). Un exemplu de afish ce foloseste tehnica manipularii la nivel subconstient este un imens afis cu Basescu cu bratele deschise zambind,( mai mult ca o grimasa de hemoroizi), afis amplasat in zona Cocor la intrare in Lipscani. Palmele la vedere = perceptia de incredere, intelegere, siceritate; bratele deschise = atitudine de prietenie, acceptare, empatizare; portocaliul si negru = o asociere armonioasa foarte des folosita in punctarea unor "vesti bune"; moaca pocita a lui Base prelucrata pe calculator, fara riduri, fara cicatici, fara negi si puncte negre, fara fire de par, ochii albastrii curati ca de copil si privire cu ochii intredeschisi = om ingrijit, atent, meticulos, curat si curatitor, samdp.)


Romania e de cacat! aud zilnic de la prieteni, vecini, necunoscuti! noi necacam in ea, noi cautam cacatul din Romania si doar responsabilitatea civica si lupta, renuntarea la lasitate si ignoranta poate sa ne aduca in locul de revolutionare al acestui nod imens.


Mergeti la vot, exista posibilitatea de anulare a votului, daca nu sunteti hotarati alegeti aceasta varianta, dar trebuie sa va asumati raspunderea in fata acestei posibilitati. Au murit oameni barbati si femei pentru a-si castiga dreptul la vot si noi astazi nu stim ce sa facem cu acest drept.

voi insista pe aceasta idee, pentru ca nu demult si eu gandeam cu superficialitatea aceasta problema, dar imi dau seama pe zi ce trece ca numai noi mai putem schimba ceva
numai noi, acum la 20 de ani de la Revolutie putem arata guvernantilor ca noi suntem puterea tot timpul, in fiecare zi a fiecarui an si nu doar o data la 5 ani.

nu fac politica, poate politici si doar in meseria mea, nu apartin nici unui partid si momentan daca simpatizez pe vre-u n cadidat cu siguranta am motivele mele si nu intentionez sa le fac publice, nu intentionez sa conving pe nimeni de nici un candidat doar de faptul ca

E NEVOIE DE SCHIMBARE IN ROMANIA CRIZELOR.


"
Sunteti Sonati si Somati sa incetati!

Organizatia de Tineret si Studenti PDL Brasov va someaza sa incetati activitatile impotriva iubitului

conducator al tarii Traian Basescu shi a altor membri importanti PDL!

Nu mai suportam modul in care dvs. pe blogul/site-ul dvs. atacati in Presedinte!
Noi suntem o organizatie de tineret serioasa care vrem sa mentinem internetul curat,

dar dvs intretineti o atmosfera perturbanta pentru alegatorii internauti!

Va somam sa incetati. Basescu este shi va fi presedinte si dupa 6 decembrie shi atunci sa vedeti voi.

Venim dupa voi si va bagam portocaliu pe unde nu va imaginati ca ar putea sa incape ceva portocaliu.

Semnat Echipa De Imagine OTPDL Brasov"

11 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pt acest post.
Nu pot sa-ti spun cat m-am bucurat sa vad ca mai sunt tineri carora le pasa de viitorul Romaniei si carora politica nu li se pare doar o pierdere de timp.
Aceasta initiativa prin care se doreste trezirea la realitate a tinerilor votanti este demna de toata lauda.
Cat despre membrii OTPDL, imi este mila de ei. Sitagma "iubitul conducator al tarii Traian Basescu" din somatia lor seamana izbitor de mult cu apelativele atribuite de comunisti lui Ceausescu.

Radu Oltean spunea...

Bravo!!! Sunt intru totul de acord cu tine. Poate iti voi prelua si eu articolul (daca nu uit). Bravos!

GIURGIU spunea...

:) sunt bucuros sa aflu mesaje aprobatoare, asta inseamna ca meajul meu are sanse sa atinga pe cineva.

Noi suntem parasuta cu care autoritatile au sarit in gol, trebuie sa ii zbuduim sa la dam de stire ca suntem crunti(la nevoie) la orice ora si in orice zi, nu doar dupa alegeri.

Mulumesc.

liviu spunea...

Eu am o mica problema
Am de ales intre 3 idioti, 2 retardati, 2 nebuni, un tigan, un ungur, ...
De fiecare data pana acum am avut acelasi scenariu, si, totusi, am votat.
Adica am repetat greseala, Caz tipic de prostie.(o spun eu ca sa n-o spuneti voi).
De data asta am ales sa nu ma deplasez la urna pt. ca nu merita niciu unul din candidati efortul.
Singurul candidat pt. care as fi mers la vot, s-a retras.

Ia zii tu alex, daca eu nu am nici un motiv sa merg la vot, sunt las sau ignorant??? dar daca merg si votez cu ochii inchisi, devin brusc un roman patriot?
Daca eu nu inghit nici un nesimtit care catindeaza acum, e musai sa ma duc cu gloata sa votez???
Nici macar articolul tau, pt. care te felicit, nu m-a convins.

Daca ai de ales intre 2 sau mai multi prosti, iti dau un sfat: Impusca-i pe toti!

GIURGIU spunea...

i spus un lucru foarte interesant... ca mergi la vot pentru candidati si ca votezi pentru ei. Aici gresesc multi crezand ca fac favor cadidatului, cand repet, favorul este chiar pentru persoana ta si mediul in care traiesti.

Daca vrei calitatea vietii in Romania sa creasca, daca vrei un mediu mai bun pentru tine si familia ta, daca iti doresti sa nu mai vezi oameni nenorociti de lipsuri peste tot si o tara fara identitate in bataia "marilor vanturi europene" atunci trebuie sa fi faci ceva.

Unu - trebuie sa stii ca vrei! (cel mai important pas)

doi - cum poti ajuta? te intrebi!

trei - implicare

patru - implicare activa! (adica fiecare isi misca curul din fata calculatorului, de pe blog sau stiu eu ce, merge infiinteaza un ONG, se inscrie intr-un ONG, face petitii, sau invata pe cei din jur, isi apara drepturile oriunde, nu se lasa calcat, nu face compromisuri ca asa e viata si Romania asta de cacat.)

Nu mergi la vot si comentezi, inseamna ca da! esti ignorat si las.

Eu repet Liviu, nu spun ca daca te duci la vot o sa rezolvi mare lucru, eu spun ca anul acesta este unul de mare importanta pentru ca de aici in colo Romania ori se duce dracu ori incepe sa-si revina ca identitate, ca natiune.

Mergem la vot si anulam votul, adica nu sustinem pe nimeni, apoi dupa vot ne implicam, mergem sa punem cei 2% intr-un ONG, sau facem un ONG, nu mai acceptam orice rahat. Implicarea pro activa este esentiala in tot rahatul asta pe care il mananc.

Sa mergi la vot este doar un pas, este cel mai usor si este defapt o raspundere de care multi fug pentru ca nu-i dau importanta.

"ce conteaza votul meu?"

daca nu ti-l dai il vor da altii pentru tine! intelegi?
daca nu il anulezi tu sustii castigatorul! asta este legea in Romania! Daca acum 20 de ani au murit mii de oameni ca sa putem vota, noi nu putem sa ne miscam pana la urna de vot? chiar pentru nimic se moare in tara asta? pacat!

GIURGIU spunea...

in fine sper ca nu am suparat pe nimeni, sunt putin agitat! Liviu sper ca nu am zis nimic sa te deranjeze, iar daca nu mergi la vot este alegerea ta, dar implicarea trebuie sa vina, si va veni dar sper eu ca nu prea tarziu.

Anonim spunea...

Trăim bine?! Noi nu mai trăim nici cum. Pur şi simplu suntem în viaţă. Felicitări pentru blog şi pentru subiectele abordate.

liviu spunea...

Nu ma supar Alex.E clar ca avem convingeri diferite, insa, tu, trebuie sa inveti sa accepti si sa respecti si parerile altora.

Cand o sa cresti mare, o sa-mi dai dreptate.

GIURGIU spunea...

ai dreptate! uite un inceput!
in ultima vreme am exagerat, nu stiu cum fac dar mereu ajung aici, e clar ca sunt un om al extremelor.

Anonim spunea...

on topic: exact aceeasi campanie de "constientizare" duc si eu prin mijloacele aflate la indemana. totusi, cred ca suntem pe drumul cel bun, tot mai multi dintre cunoscutii mei se vor duce la vot :)

off topic: este prima oara cand descopar blogul tau si mi se pare o idee foarte buna (giurgiuveanca fiind :))

GIURGIU spunea...

Multumesc lamya777, pot spune ca e bine ca ai descoperit blogul, mai bine mai tarziu decat deloc. :) Eu am facut tot posibilul sa dea orice giruguvean de pe net de acest blog, acuma...multi au dat de el si asa a ramas, sper sa revii si poate chiar sa sustii proiectul acesta .

Related Posts with Thumbnails