duminică, 4 aprilie 2010

Sa fim mai buni

Hristos a Inviat!  


La Giurgiu  atmosfera a fost aceeasi, probabil ca timpul care tot trece mai schimba perspectiva o data cu experientele, cu varsta, dar in mare neschimbata atmosfera. Nu vreau sa judec doar sa spun ca multi giurgiuvenii au venit la biserica fiecare cu motivele lui dar au fost acolo, pentru o secunda atinsi , pentru un timp alaturi si impreuna cu toti ceilalti. 

Un bun prieten mi-a spus ca Hristos a stat la masa cu talharii si nebunii, pentru ei salvarea e mai importanta, pentru noi ceilalti lucrurile sunt simple trebuie doar sa ne bucuram de ce avem si sa vrem mereu sa fim mai buni cu noi si mai ales cu cei din jur.

Sa ne bucuram cu totii sa ne bucuram cu inima si mai putin cu stomacul.

Pe curand dragi prieteni!

6 comentarii:

Cătălina Sfetcu spunea...

Hristos a Inviat!
Iti doresc Sarbatori Pascale linistite!

nicole spunea...

Am luat si eu lumina, dar nu am putut asculta nimic din slujba din cauza unora care au tinut mortis sa auda toata crestinimea cum le suna celularele, din cauza altora care se foiau fara oprire de dragul toalelor stralucitoare si a podoabelor din metal galben si din cauza altora pt care Invierea reprezinta doar un moment in care pot petrece pana la ziua.

Pepi Mustateanu spunea...

Paste fericit!

Anonim spunea...

Hristos a înviat!
Sărbători fericite!

liviu spunea...

Adevarat a inviat!

Acu' e randu nostru "sa'nviem!"

Bigu spunea...

Salut!E bine ca mai exista in Giurgiu oameni ca tine.Imi plac subiectele pe care le abordezi si de asemenea ideile si parerile realiste!Poate bem o bere intr-o zi,ce zici?Astept un semese 0723412402.

Related Posts with Thumbnails