joi, 7 iulie 2011

ce faci?

      ...si ce faci cand te plictisesti de Giurgiu?
si totusi esti la Giurgiu!

5 comentarii:

Geo Visan spunea...

imi iau bicleta si mai fac inca 25 de km. port-tineretului, remus-port :) apoi casa alba, select-cate o limonada. ca, deh: ce sa i faci daca a inchis Clara...

te salut!

p.s: se misca f f greu blogul tau. ceva il ingreuneaza. nu stiu ce.

GIURGIU spunea...

bicla - miscare - e de bine plus...cum spune americanul "builds caracter" la cate peripetii poti sa ai in 25 km. :)

Blogul merge ca de obicei la mine daca mai observa cineva ca merge greu dati-mi de stire ...il rezolv eu .

ca sa continui de pe o pozitie nu tocmai corecta pentru ca sunt in Bucuresti, dar totusi cand ma plictisesc de Giurgiu si sunt in Gr merg la fotografiat pe malul Dunarii sau daca bate vantul innalt zmeul..

Don Coyote spunea...

Tocmai am venit de la mare si am constatat ca desi nu-i grozav, diferenta intre orice oras si Giurgiu se mareste din ce in ce mai tare.

Constanta e un oras urat, lasat in paragina de Mazare, insa tot nu se poate compara cu halul in care e Giurgiu. Mangalia e chiar un orasel simpatic pe de alta parte.

La noi peste tot se sparge, e plin de moloz, de praf, de noroi. In plus cainii comunitari devin din ce in ce mai numerosi, azi dimineata a trebuit sa ocolesc pe dupa cateva blocuri, pentru ca in fata la Taxe si impozite o gasca de vreo 30 de dulai isi facea somnul pe asfaltul cald.

In timpul liber evident ca am ce face. Fac o ora pana la Ruse in centru cu bicicleta, si asta daca pedalez incet ca sa nu transpir. Nici nu se pune problema sa ies cu bicicleta prin Giurgiu sau sa stau la vreo terasa, ar fi un mod de-a dreptul idiot de petrecere a timpului liber, cand pe faleza la Ruse sint niste terase superbe...

Butterfly spunea...

Mda, buna intrebare...cel mai bine suni un prieten :))

maria spunea...

poze pe malul Dunarii

Related Posts with Thumbnails