sâmbătă, 24 septembrie 2011

o colectie de vederi cu Giurgiu de altadata

5 comentarii:

ADRIAN spunea...

frumos montajul. frumos fuse orasul candva. ce reprezinta imaginea de la minutul 4.30 si din ce an este?

marul spunea...

interesant

Adrian spunea...

Salut Alex. Ce parere ai de tot ce s-a facut in ultimul an in oras?; pentru ca au fost niste schimbari drastice. Strada Garii a fost terminata, am vazut ca s-au restaurat cateva fatade, noua piata e in regula, pentru ca, nu-i asa, nu poti sta in calea progresului.
Ce nu-mi place e ca s-a facut o parcare sinistra pe locul fostei bibliotici si a discotecii de langa.
De asemenea s-au desfasurat lucrari de introducere a apei pe care trebuie sa le suportam pana in 2013, cica.
O veste buna e ca s-a renovat un corp din Maiorescu.

ADRIAN spunea...

... chiar ma interesa ...

GIURGIU spunea...

salut cu intarziere.
E drept se intampla si s-au intamplat multe in giurgiu, le observ din "umbra" pe cat pot le retin prin notite sau fotografii. Vine intrebarea de ce nu pun pe blog, in primul rand a disparut parca o piesa esentiala poate chiar cea de baza "motivatia" nu stiu.
In fine sa nu o lungesc,
Str, Garii o lucrare binevenita clar, dar nu e dusa pana la capat, executie proasta, nu exista un planning general prin urmare interventiile astea punctuale duc la conflicte si nonsensuri deja traditionale romanesti. Fatadele, mda... s-au spoit pe ici pe colo, reconditionare nu prea, iar cladirile de patrimoniu de pe strada garii sunt la fel de distruse.
Parcajul minunat, o solutie temporara pentru o constructie viitoare din ce stiu eu. Nu stiu insa daca este cu plata ...ar fi culmea. E oribil ce se intampla pe Bd. Mircea cel Batran, sincer am ajuns sa il ocolesc, deja imi este pur si simplu sila sa mai ies la o plimbare de fotografie in Giurgiu, o nesimitire INCREDIBILA au unii, mai ales unul.
2013... sa fie, daca e nevoie. :)
Corpul din Maiorescu s-a inaugurat cu mare fast, am trecut si eu pe acolo, ce sa zic... se putea mult mai bine dar e destul.:)
Alte minunatii impresionante prin Giurgiu... dispar pereti, fatade sau chiar case intregi de patrimoniu clasate si ne clasate. Primaria vara banii in acoliti iar giurgiuvenii aplauda frenetic la un beculet si niste banci aruncate ici colo.
Revin la strada garii unde jardinierele de cel mai prost gust (desi puteau fi din beton varuit si sa fi scris pe el numele dictatorului cu se face la bucuresti) au fost umplute cu plante nepotrivite ca specificatii biologice si dedrologice adica au aruncat banii pe cupressus si alte balarii ce nu folosesc nimanui cu nimic acolo. Dar despre spatiile verzi din Giurgiu sau Bucureti as putea scrie destul de mult, nu cred totusi ca ar interesa pe cineva.
Numai bine Adrian, te urmaresc cu placere.

Related Posts with Thumbnails