duminică, 9 decembrie 2012

Dispar casele care plangeau

 Mai acum ceva vreme (2 ani) postam ... "Case care plang". Lunile trecute am observat cum casele ce plangeau... nu mai sunt...nu mai plang! Gataaaa....



    Ce bine trebuie sa fie cand poti distruge, demola, ignora si fura, fara sa te intrebe vre-un om ce faci acolo.

Pai patrimoniu nu e bun!
Altfel cum mai dau si eu un tun?
Bani munciti? pai ce sunt prost?
Bani jmangliti, asta-i un rost <>

 Cui ii mai pasa in Giurgiu de Giurgiu? Nu toti vor sa plece? Nu toti vor  mai multi bani ..nu conteaza unde?

Pana la urma de ce sa stai in Giurgiu?.... in afara de familie si de cativa prieteni cu care te mai vezi din cand in cand...ce ofera orasul Giurgiu?

              Uneori ma bucur sa vad cum toti candidatii astia pomposi si chiar si "noua primarie"  , vechea si viitoarea... ignora potentialul real al orasului Giurgiu. Ignora lucrurile evidente, identitatea orasului si defapt ce ne face pe noi giurgiuveni defapt. Spun ca ma bucur, deoarece sper sa vin la un moment dat, sa iau o halca din ce-i cel mai evident ca trebuia facut si sa le-o trantesc tuturor in fata.... sa spuna da donle!...acum am inteles unde trebuie sa ne indreptam energiile si mintile.
Pana atunci asteptam sa vedem cine se prinde, cine asculta, cine vrea cu adevarat sa faca ceva.

Nu am mai scris de mult si acum ma gandeam sa mai inviorez atmosfera.
Eh... noi sa fim sanatosi!



 
     
   

2 comentarii:

Adrian spunea...

Total de acord cu ce spui, e o nepasare si o preocupare pentru lucruri frivole care te poate molipsi pentru cateva momente.
As putea umple sute de randuri cu nemultumiri si rabufniri, insa ma rezum spunand ca atunci cand ne vom apuca sa facem ceva in regula pentru oras, nu vom sti de unde sa ne apucam.

Ma bucur ca ai postat.

GIURGIU spunea...

Pai hai sa ne apucam de aici... chiar din locul asta unde ne putem pune de acord sau nu, unde putem angaja in dezbateri si discutii persoane cu decizie si mai important decat orice beneficiarii,adica oameni ca noi.

Eu as incepe cu ce doare cel mai tare... calitatea vietii . Calitatea vietii giurgiuvenilor in primul rand si apoi calitatea vietii in orasul Giurgiu.

Related Posts with Thumbnails