sâmbătă, 7 martie 2009

despre liniste si muzica traditionala in Lunca...


Doina ca pe Lunca - Brau:Balada Haiduceasca:


Padure, draga padure:


Hategana:


Hora din caval:

4 comentarii:

laur spunea...

Fara telefoane mobile, fara Internet, fara bloguri, site-uri, zeci de mii de banci, McDonalds-uri, Mall-uri, bovine de plastic, automobile 4x4 si fertilizare in vitro... ce simpla era viata atunci! Ce clar si frumos era totul... In prezent avem 1000 de alegeri de facut fara sa stim cu adevarat de ce avem nevoie. Personaje contaminate de febra consumerismului fara scop, am devenit victimile propriilor noastre perceptii. Sa fii "cool" a devenit o virtute fara pret. Probabil va veni vremea cand clipurile postate vor fi ceva foarte cool... s-a pierdut cu totul esentialul. Simplu a devenit "forma", dar s-a pierdut ca "fond".

Adrian spunea...

Foarte interesant blogul, acum l-am descoperit. Chiar nu credeam ca este cineva atat de implicat in promovarea acestui oras mic dar cu o istorie cu adevarat cuceritoare. In timpul liceului am facut Istoria Giurgiului , ca optional, cu doamna profesoara Milosescu. Multe lucruri interesante am aflat de la dansa ...
Cat despre autoritatile locale si cel care iese in evidenta , primarul, sunt scarbit. Intr-un fel locuitorii care au permis realegerea si realegerea primarului au contribuit la degradarea unor lucruri frumoase din oras.
Imi aduc aminte cu placere de fosta scoala 7, care a fost demolata:(, de zilele in care intram in teatrul abandonat de langa scoala si luam diapozitivele aruncate peste tot, de cinematograful bucuresti unde mai mult de 3 oameni in sala nu vedeai decat la foarte putine filme, de vremurile cand mergeam la cetate si stateam de vorba cu prietenii acolo... si multe altele.

Anonim spunea...

Buna ziua,

Numele meu este Dragos Draghici si doresc sa inchei un parteneriat cu blog-ul dumneavoastra.

Parteneriatul consta in plasarea unui link in blogroll-ul blogului dvs., iar noi va plasam un baner de dimensuni 125x125 in pagina de afisare a trei jocuri din cadrul site-ului www.jokopo.ro

In cazul in care sunteti de acord cu acest parteneriat, asteptam un e-mail cu baner-ul dumneavoastra de 125x125.

Cele 3 jocuri sunt alese aleator de sistem si primiti linkul catre ele in momentul in care va dati acceptul pentru acest parteneriat.


Multumesc anticipat,
Dragos Draghici.

-----------------------------------------------------------
Dragos Draghici
Marketing at www.jokopo.ro
Telefon: 0746.931.331
0763.138.897
E-mail: dragos.draghici@jokopo.ro
Site: http://www.jokopo.ro

GIURGIU spunea...

multumesc de ganduri... sper ca v-au placut cantecele atat de minunate..... :)

Related Posts with Thumbnails