miercuri, 1 iulie 2009

Cea mai mare pauza

N-am mai scris de ceva timp, ceva mai mult as spune. Incerc sa adun energia sa reancep o serie noua de postari dar nu prea mai reusesc sa gasesc motivatia. Propun un brain storming, sau cum ii zice, adica trantiti idei si eu incerc sa le "materializez", incerc si eu sa vin cu ceva...! Ultima data cand am incercat dialogul asta de idei iesise ceva bun, acum sa vedem cine mai citeste blogul si daca mai vrea cineva sa continui! ;)

Iar catre cei cu jde promisiuni facute, mailul meu este trecut la contact pe blogul acesta ca si pe celelalte bloguri, prin urmare astept sa va onorati promisiunile. :)
vorb
In rest... mai vorbim! am terminat facultatea si incerc sa intru in campul muncii, cam aici s-a scurs energia mea!

12 comentarii:

Vlahul spunea...

Mie mi-a placut tare aia cu bordeiul, ultimul parca. Poate o chestie asemanatoare...

liviu spunea...

Acum ca ai terminat studiile, esti binevenit in rindul clasei muncitoare. Sper sa-ti gasesti un loc de munca prin primarie, ca numai d'acolo poti schimba ceva in orasul asta.
De-a lungul timpului ti-am citit postarile si pot sa spun ca ai atins aproape toate subiectele sensibile ale orasului.
Daca timpul iti permite, eu ti-as sugera sa tratezi putin si zona suburbana a judetului, ma refer la ceva articole legate de starea jalnica a infrastructurii, a conditiilor de invatamant si a institutiilor medicale de la sate.
Acolo e jale!!! Dispensarele nu respecta programul, in mijloacele de transport in comun se circula ca-n india, pe la primarii nu-i baga nimeni in seama pe oameni, in scoli toamna ploua si iarna copii stau imbracati, militienii isi fac de cap, preotul la fel, arendasii isi bat joc de tarani mai rau ca boierii la 1907,
Eu nu am timp, ca as face un album foto intitulat sugestiv "viata la tara in judetul Giurgiu"

Andrei spunea...

o propunere destul de interesantă - cea a lui Liviu - deşi nu pot să mă abţin şi să nu recunosc că m-a amuzat "zona suburbană a judeţului"...
departe de a fi rău subscriu şi eu pentru că mă gândesc că puţini ştiu ce se mai întâmplă prin judeţul nostru. bănuiesc că mulţi dintre giurgiuveni nu prea ştiu ce se întâmplă cu oraşul darămite cu judeţul...
:)
toate bune,
Andrei

Anonim spunea...

Avand in vedere ca acest blog (de departe foarte documentat) se abate asupra ochiului care vrea sa vada as avea de "reprosat" si anume subiectului de diploma ce abordeaza "zona ochiului care nu are ceva de vazut", respectiv o zona libera, fara constructii, fara isorie. As avea de adaugat. Faptul ca trecand peste ramasitele din timp, o mentalitate trebuie schimbata si "trebuie sa vada". Deci, o precadere asupra studiului de documentare si o schimbare sociala, psihologica, filosofica a omului ce inca mai traieste in acele forme existente. Cu alte cuvinte da-i exemplu cu resursa in cap sau abate-te in sustinerea de la diploma despre abordarea prezentului prin prisma trecutului... asta daca inca nu ai sustinut.

Urb. L.I. Taga

Sper ca pe 06.07.09 (luni) sa avem o intalnire planificata in aceeasi zi

Night Elf spunea...

Felicitari in primul rand pentru terminarea facultatii si bafta la inceput de drum - vei avea nevoie :) Eu zic ca ceva simt civic ar mai trebui trezit in giurgiuveni - la capitolul asta parca s-au prostit de tot, nu era asa grav pana acum ceva timp. Eu am o boala cu curatenia pe strazi. N-ar strica o campanie de sensibilizare, atat a cetatenilor cat si autoritatilor - ceva gen amenda pentru aruncat hartia/tigara/ambalajul de la shaworma/etc in alta parte decat la cos. Cred ca bugetul primariei s-ar imbogati considerabil, la ce-am vazut eu ultima data cand am fost.

GIURGIU spunea...

Hm...! chiar sunt impresionat! nu numai ca sunt comentarii dar sunt si motivante! Foarte faine ideile, am sa le iau la maruntit pe rand.
Chiar vroiam sa ma inclin putin si catre judetul Giurgiu, avand in vedere ca eu personal imi doresc ca Romania sa nu se mai "termine" la Bucuresti ...poate ii dam si cu turismul dar d'ala facut cu cap, cu par brunet eventual.
Multam fain pentru felicitari, am sfarsit si facultatea, acum zicese ca natural ar fi sa alunec intr-un master dar nu vad nici unul sa-mi faca cu ochiul ,cel putin nu pe la noi. Cu angajatul e musai, dar nu la Giurgiu, din varii motive, unul ar fi ca am enervat pe toti pe acolo, si la ora asta cred ca as face criza sa vad ce planuri de dezvoltare aberante mai au si pe unde mai arunca milioane de euro fara sa consulte oamenii potriviti si sa actioneze pentru oamenii portiviti adica noi.

Usor usor imi revin! :)

Domnule urbanist nu inteleg cum e cu intalnirea. Eu as fi bucuros sa ne vedem in week-end, in Giurgiu si in Bucuresti in timpul saptamanii. Luni este perfect dar, unde cand si in ce conditii! Adica pot sa vin cu mapa cu idei sau doar bem o bere pentru inceput! :) prima din partea mea desigur.
Discursul ..si prezentarea le-am trantit, si au fost primite foarte bine, mai ales de colegii mai mici si de prof. arhitecti si urbanisti din sala. Peisagistii si ei au fost ok ,dar orgonliile....ce sa le faci!?

Sa auzim de bine! ....sau macar sa auzim!

Anonim spunea...

Mapa cu idei si nu excludem nici berea
Vorbim la telefon duminica sau luni dimineata cel tarziu

liviu spunea...

nea Andrei, "rurala" am vrut sa zic, da'...a iesit altceva.

GIURGIU spunea...

asteptam la mine telefon! :P

Anonim spunea...

hai s-o punem de-un partid...

p bune

Anonim spunea...

uite ce-am gasit eu pe net (sunt paracios)
http://adrabell.blogspot.com/2009/06/o-lacrima-pentru-fiecare-copac-taiat.html

GIURGIU spunea...

Stiam faza... am si vb cu niste unii de crimele astea! dar am sa sap mai mult! dar...daca vreti sa vedeti padurile unde ajung...mergeti langa puscaria giurgiula intrare pe DN5B adica...inspre Balanoaia si acolo ve-ti vedea miile de arbori de peste 60 de ani, majoritatea sanatosi! bine.. sub forma de butuci! Mai vorbim despre asta!

--------

s-o punem de-un partid? suna bine asta mai ales venind de la tine... AIUREAland! :P pe bune! :)

Zic sa se numeasca POC adica.... partidul ofticatilor convinsi! fara aluzie de BOC ..Biroul Obosititlor Convinsi! :P
Alte propuneri!....
se striga o data.... de doua....
parca se aude ceva?

Related Posts with Thumbnails