marți, 28 iulie 2009

D'ale Giurgiului si dintre giurgiuveni

" Tu stii cine e asta ma?
pai nu stiu! ar trebui?
Fraaate esti praf! asta e mare mafiot, prieten bun cu Iliescu si chiar cu Basescu.
a... pai bine dar eu nu ma dau la o parte!"

Scurta discutie a doi giurgiveni ce cumparau tigari de la un butic ("in colt la Alei"); timp in care un mertan SUV imens umplut cu tigani cu multe cefe ii impigea usor si cat se poate de sigur pe cei doi in sosea pentru a lasa loc monstrului cu simplul si desigur, scuzabilul scop, de a transorma buticul in drive shop. Adica smekerii s-au suit cu masina pe trotuar pentru a cupara direct din masina ce le cere pipota! .... acum daca as fi fost eu m-as fi agitat ca nebunul si nu as fi aplanat tensiunea ci dimpotriva. (nu prea le am cu managementul furiei, mai ales cand e vorba de situatii ca acestea). Ce se intampla daca spui ce ai pe suflet si le urezi diverse? pai....vin dupa tine, mai exact aproape de casa unde nu prea e multa lume si???? te calca cu masina! tanaaaaam!
In Giurgiu!

9 comentarii:

liviu spunea...

...pai ce ti se pare anormal? de parca n-ai trai in giurgiu. chestii d'astea se intampla zilnic si de zeci de ori pe zi.nu scapa nimeni. mai devreme sau mai tarziu toti vom fi (intr-un fel) victimele "nesimtirii nesimtitilor, fie ei tigani sau romani.
singurii vinovati sunt MILITIENII pentru ca tolereaza pseudo-interlopii. de fapt, nu cred ca ii tolereaza, ci, mai degraba, inchid ochii de frica si din lasitate.

Anonim spunea...

Asemenea intamplari sunt ca respiratul,sunt omniprezente pe planeta...cauza:educatia...sau mai bine zis lipsa ei.

So everybody...deal with it..in your own way!

GIURGIU spunea...

Cum suna ultima fraza! ... daca nu era in engleza nu intelegeam!
cred eu ca metoda fiecare in felul lui se aplica tot timpul in ultima vreme si mai ales fiecare dupa legea lui. Iar asta este problema! deci... sa ne objnuim nu? eu zic: votati cacat - mancati cacat - sunteti cacat. Anonim... tu ai fost la vot nu?

mugurtatu spunea...

in '89 au MURIT multi tineri de varsta comparativa cu a mea pt ca noi sa putem sa votam! eu (nu sunt anonimu'), am fost la ultimul vot dintr-un motiv mai complicat decat patriotismul(ce-i aia?!?!?), trebuie sa-mi fie rusine?
in alta ordine de idei, acum putin timp am fost la o spalatorie auto; a venit sa-si spele masina nush'care cu nume de tastatura, care se stia ca lasa 100 lei. a fost mare cearta cine s-o preia. sunt de condamnat baietii d'acolo? sunt de condamnat eu ca nu dau spaga la spalatoria de masini? este de condamnat sistemul?

Anonim spunea...

Bai nenicilor...n-ati inteles ideea...dac nu va obijnuiti cu ideea ca exista si astfel de oameni pe planeta,s-ar putea sa aveti niste probleme mai tarziu.Niciodata,cel putin nu pe parcursul vietii noastre,nu veti gasi fiinte perfecte,care sa va placa voua 100%.Eu nu iau apararea berbecilor despre care e vb in postarea lu' alex,eu zic ca postarea e inutila,nu merita nici o secunda sa pierdem timp cu astfel de specimene,le vezi pe strada,clipesti,te uiti in alta parte si thats it!

Aa inca ceva...ce e mister "giurgiu", te deranjeaza persoanele care cred ca expresiile din engleza sunt mai sugestive decat cele in roamana?

Daca da,e problema ta...si n-am inteles ce treaba are votatu' cu postarea mea anterioara...deci...atentie la neatentie! hai pa!

GIURGIU spunea...

ce-mi place mie ca toate lumea pune la punct pe toata lumea pe internet. Nu te vede nimeni, nu te aude nimeni, si mai ales nu poate nimeni sa-ti spuna exact ce vrea...!
Discutia a cam luat un curs prost, daca pot spune discutie. Titlul spune multe zic eu, iar postarea am dorit-o pentru ca totul , dar absolut totul se intampla datorita acelr oameni ca tine mai anonimule, care spun sa ne obijnuim cu ideea ca sunt nenorociti care il pot omora pe tata sau pe cel mai bun prieten pentru ca nu se dau din fata chiscului cand li se comanda de niste tigani mizerabili. Ca ma enervez acuma! :P Eu personal cred ca trebuie sa NU mai acceptam si sa incercam sa refuzam contactul cu astfel de indivizi. Nimeni nu spune sa pornim razboi sau stiu eu ce. Dar se poate mai anonimule, tara asta nu este destinata ciordelii si jmekeriei, doar daca va fi populata de pameni ca tine, americanizati si anglofoni, ce zic... lasa ma ca merge si asa! Nu vrea sa te conving in fine de niminc nici pe tine si nici pe restul cititorilor, doar doaream sa impartasesc un moment tensionat care m-a frapat si care mie inca o data imi spune ca NU mai trebuie sa accept orice rahat si atat cat pot sa fiu pro activ - adica sa fac dracu ceva si sa nu ma rup in discutii de etica. Bine anonimul nostru... este strong! :P de acord cu treaba ca... te poti face mai bine inteles cateodata in engleza dar... crede-ma ca nu era cazul! :) sa mergem mai departe... "Don't wory ! Be happy!"

dan spunea...

Era cumva Brezaie Lili(an)? El stiu ca este prieten bun cu primarul,a aparut si in scandal pe Antena1 aparand-o pe Smarandita(sotia primarului) in fata reporterilor , si are Mercedes ML.

GIURGIU spunea...

smarandita? wtf?
chiar nu are importanta cine era. incep sa-i dau dreptate unui cititor... nu prea trebuia sa postez defapt, nu ajuta la nimic ca am scris de intamplarea asta!

Unknown spunea...

asta-i orasul in care traim..si faptul ca au nu stiu ce masina care valoreaza zeci de mii de euro le da dreptul de a crede ca..conduc orasul..e vina politiei..si a tuturor celor care au autoritate in oras..dar..cum sunt prieteni intre ei..este mai greu sa faci putina ordine..eu nu am nimic cu nimeni..dar nici nu ma impresioneaza o masina scumpa.o vila si.. nimic din ceea ce au ei..

Related Posts with Thumbnails