miercuri, 10 martie 2010

O sa vina ea Caldura....



o sa vina si caldura 
iar cu ea vor iesi la soare EI! :)
talentatii....



31 de comentarii:

nicole spunea...

Dansul cocalarului batut in cap de soare. Halal strand, halal priveliste. Asta e Giurgiu vazut prin ochiul care nu vrea sa vada.

GIURGIU spunea...

Nici nu stiu cum sa iau ce spui tu, daca asta e proiectul meu pentru tine, pot sa spun ca ai facut totusi un efort sa scrii aici nu?
Iar daca a fost o gluma sau un of, nu prea inteleg ce sens are...! Eu doar am facut o gluma. Simplu.
Ce-i drept giurgiuvenii casa exprim corect ce incercai sa spui, sunt intr-un numar considerabil ca sa nu spun majoritar in spiritul acelei zile de la strand, zi ce are si aspecte pozitie ca si acei oameni, trbeuie doar sa stim cum sa luam lucrurile si eventual sa le intoarcem in favoarea proiectelor noastre.

Metaxa spunea...

Vine CALDURA o sa se imputa treaba. Imaginile postate de tine fac mai mult decat 1000 de cuvinte. Cocalarii, cum bine spune Nicole, m-au facut sa nu ma mai duc la strandul din Giurgiu de multi ani. Treaba nasoala este ca am fost in Bucuresti la un strand. Acolo nu avem loc de fitzoisi.

Don Coyote spunea...

Astia sint deja ok fata de specimenele de la mine din cartier, adica Policlinica. Acolo e un mic parculet, iar vara pana la orele 2 noaptea avem spectacol. Deja ma gandesc sa-mi pun aer conditionat ca sa pot sta cu geamul inchis noaptea, desi m-am obisnuit si dorm fara probleme chiar si in racnetele cocalarilor. Mai trece Loganul de politie pe acolo insa nu le zice nimeni nimic. In general se vorbeste tiganeste, mai rar pe romaneste.

GIURGIU spunea...

Nu degeaba vorbiti cu un peisagist, pueti mana de la mana si facem o piscina privata, nu e mult! :P

Eu din fericire stau intr-o zona ferita de specimene de genul, mai mult cat e scoala vin baietii initiati de mici in ale marlaniei sa fumeze .In Bucuresti? haha! pai mai bine fac baie in canal sau ma duc la Gostinu, desi acolo au taiat padurea in mare parte in ultimi doi ani, si acum vin bucuresteni, hmm... deci nu pre merge.
Hai sa facem altfel ne intalnim vara toti, in centru la pisoarele din fata de a Teatrul Valah cu cate o cana, si ne stropim unii pe altii. Sau putem sa mergem in ligheanul de beton a lu' don' primar, ala de la parcul cimitir si hotelul doi strigoi...eeee s-o supara?

Don Coyote, in momentele descrise de tine mi-as dori sa fiu deasura legii si sa ies cu un baston sa-i modelez p'aia. Dar cum probabil m-ar modela ei pe mine mai repede si cum ei chiar sunt cumva deasupra legii, mai bine mi-as pune (cum spui tu) aer conditionat si ma izolez. Parese ca tot mai des ajung la izolare ca si solutie in societatea minunata la romaniei, care din pacate nu se va schimba in timpul vietii mele, cu siguranta. Izolare sau... emigrare.

night owl spunea...

Săracu' de el a căutat atenţie unde nu trebuia,pentru că ajuns doar să se facă de râs..

Din păcate pentru mine şi eu tot în cartierul policlinicii locuiesc..

şi sunt Complet de acord cu ce a spus Don Coyote ,am ajuns pur şi simplu să-mi fie frică să ies într-o seară de vara ,sa mă plimb noaptea prin parc,sau pentru orice fel de activitate..

Că vine uneori vorba : " fără discriminare ,sau fără rasism.."
Nu ai cum să nu discriminezi sau să nu fii rasist atunci când nu poţi să mergi liniştit pe stradă din cauza vreunui ignorant pe care îl amuză faptul că tocmai ţi-a dat cu o piatră în cap.

Mi s-a spus că gândirea mea nu este normală ,dar dacă aş putea aş pune în aplicare propriul meu regim nazist!

"Izolare sau... emigrare."

...eu aş fi zis mai bine "emigrare sau omucidere "

dar ca sa aleg din cele 2 variante pe care le-ai lăsat la dispoziţie aleg fără doar şi poate EMIGRAREA!

nicole spunea...

Alex, comentul meu nu are legatura cu proiectul tau, sorry. In ceea ce priveste vara la scaldat, am renuntat de mult la plcerea asta. In Gr nu ai unde si punct. Cat despre o piscina privata cu bani mana de la mana...nu prea imi da mana crede-ma.

Pepi Mustateanu spunea...

Cosmin Georgescu are blog functional.http://drcosmingeorgescu.blogspot.com/ nu stiu ce sa spun...dezbatem !

GIURGIU spunea...

mandy's mai ramane sa vezi si alte aspecte, vezi tu daca ne-am lua dupa ofurile astea si multe altele ne-am teleporta intr-o societate echilibrata, dar cum nici nu e foarte valabila solutia si deloc posibila trebuie sa incercam si altfel.
Altfel vad eu Giurgiu si chiar si oamenii din orasul asta, poate mi-e usor pentru ca mai plec din cand in cand in alte orase, nu stiu. Este clar ca nu e usor sa fii giurgiuvean zi de zi, si cu atat mai putin usor este sa vezi zi de zi giurgiu cum il vad eu, dar se poate cu putin ajutor, si cu asta ma mai ocup eu din cand in cand.
Ce ma bucura este faptul ca nu suntem putini deloc noi cei care totusi vedem Giurgiu altfel, si-l putem simti altfel. Acum 2 ani as fi zis ca-i o cauza pierduta si totusi am pornit blogul, acum as spune ca se poate chiar daca pare putin fortat.

Pepi, de ce ne anunti de Cosmin Georgescu intr-o postare despre cocalari si nemultumiri? :P Poate are domnul doctor o solutie mai.... directa, desi eu tot pe psihologie raman cand vine vorba de probleme de genul asta. :)
In fine, interesant personaj Cosmin Georgescu, nu inteleg de ce atata tevatura totusi.

Pepi Mustateanu spunea...

Alex...cand vorbim de indivizii astia, eu cred ca educatia este singura lor lacuna.Nimeni insa nu isi doreste sa-i scoata din mamolul in care si ei se complac.In ceea ce-l priveste pe C.Georgescu, este un tip interesant care trudeste ca si noi si pentru alte valori decat pentru cele conventionale.E adevarat ca este un pic mai original dar eu cine il cunoaste stie ca e ok.

nicole spunea...

Scuze Alex, dar m-a provocat Pepi.Se anunta interesant blogul lui Cosmin. A inceput cu o cugetare buna. E giurgiuvean de treaba asa ca o sa-l trec in blogroll, doar e dr meu de familie.

GIURGIU spunea...

Ok poate o sa aflam mai multe chiar de pe blogul domnului doctor, pana atunci eu unul am ramas cu o impresie putin bizara privind o seara la "Ateneul Giurgiuvean" in care a varsat un pahar de vin pentru maestrul Dinica apoi in aceeasi oala varsa pentru don' primar, si altii, ceea ce nu mi s-a parut potrivit, dar in fine poate eram eu mai sensibil atunci.
Tot respectul totusi pentru ca este fara indoiala o persoana inteligenta, un personaj as putea spune (si in sens pozitiv) , sunt tot mai putini oameni asa.


Revenind la oile noastre.... oi care o rup pe manele... sa mai cugetam putin la zilele toride de vara care ne asteapta in Giurgiu.
Covoare de seminte, limbi straine care mai de care, decapotabile de n-a vazut parisul si placerea noastra a tuturor o droaie de sani care te lovesc in ochi, si mai mai sa-ti sara in brate daca nu ar fi o funie mai lata pe ei, dar ele, posesoarele desigur trebuiesc respectate mai ales...cu gandul.

Sa dezvoltam... ce pare specific dintre noi ... pentru sezonul cald?

Anonim spunea...

Nume INSEMNAT ce ziceai....
Emigrare.....???
Dragul mosului, dar nu cu mult timp in urma te Contraziceai.
Lucrurile, exprimarea(limbajul) sunt simple!!?f. simple. Adaptare sprancenata...si sa ma chemi la nunta.
CeEA CE EVEM NOI... MERITAM CU PRISOSINTA.Uite te in jur
Asa ca, lasa lamentarile si dai si tu CU COMENTARIILE.Nu de alta dar dau bine. Asezare, arhitectura, topica ,gratie, nu si SENS.

GIURGIU spunea...

frate anonimule, nu am inteles nimic din ce ai scris, poate ma ajuti sa inteleg care e nelamurirea ta deisgur daca doresti un raspuns, atlfel ramani cu parerile tale, nu incearca nimeni sa le schimbe.
De contrazis, este normal sa ma contrazic, ar fi plictisitor sa o tin pe o idee fara oprire chiar daca o situatie sau alta arata altceva.
E un exercitiu o joaca, nu inteleg de ce sunt atatia ca tine care asteapta multe si in schimb .....nimic, doar impresii ca pun la punct, sa arate rana.
Ce castigi? te gadila?

Anonim spunea...

Fratele meu, de Giurgiu, nu astept multe, dar...
Sunt cateva SOMITATI care sunt chitite sa puna embargou cuvintelor si SENSULUI
De ce?
-Le este frica din cauza ca atata amar de vreme n -au facut decat sa se
lamenteze corect, esenta lucrurilor ocolindo cu strasnicie.
Cat despre subsemnatul revin....
cu CERiNTELE.
ma uit la un film acum the descent
2, pa, revin

Anonim spunea...

Comunicarea de dragul comunicarii.

Asta a fost tema propusa acum cateva zile.
In expunerea mea, nu e vorba neaparat de o "nelamurire" pe cat de... taxarea unora ce se dau de corifei ai CORECTITUDINII si REGULILOR locale!!?? Ce-si doresc?
-Vor sa interzica INCOMODUL si sa promoveze doar parerile lor fade,stereotipale si arhi-alterate. De acest lucru, suntem asaltati cu generozitate de puhoaie de scriituri.
Tenta de agresivitate, a fost creata special DOAR INTELIGENTILOR
ce stau in cochilia lor si nu accepta ABSOLUT NIMIC NOU.
Ptr. aceasta atitudine NIHILISTA DE 2 LEI,pot sa ma revolt asa... de amorul bloggeristic sau nu, domnul meu!

Anonim spunea...

Ma rog daca nu esti la curent cu PROBLEMELE LOCALE, s ar putea sa nu intelegi nimic. Asta e. Oricine ai fi te salut

Anonim spunea...

Ceea ce ar trebui inteles este ca:
costi b, james caan, ciocciosan sau chiar ciociolina locala, NU ESTE IMPORTANT semnatarul (prosti, cretini, frusrati)ci textul, mesajul.
Daca nu trezeste ceva.. mai bine sa ramana la statut de barfa, stire, trompeta, sictireala. Te-ai prins?
-Unde e evenimentul? Sau,,, e doar cacat ptr.urechi, bucurie ptr.orgoliu etc
Si din parerizare sa stii poti distruge(mai mult)o natiune, o comunitate. Daca-i oferi astfel de exemple le va lua de Bine()de Urmat.
Ba..daca nici acum n-ai inteles(si o dai pe simplitati)inseamna ca MAINE e tot O zi, cu cod galben,prtocaliu sau ce-ti mai transmit pretios EMPORTANTII.
Si deci poti sta linistit.
De ars ideile hormonii sau calorii e plin, ii vezi prin supermarchet.
paa

Anonim spunea...

Ce o ti avea cu STRANDUL nu stiu, fiecare are o cada, sau poate face o rata ptr. cateva sedinte la piscine ADEVARATE in Bucuresti, nu stiu!

GIURGIU spunea...

:) daca tu te-ai lamurit e bine.

Eugen spunea...

Referindu-ne strict la imagini , ele sunt reprezentative atat pentru Giurgiu cat si ptr. intreaga Romanie. Din pacate nu avem ce sa facem .... nu putem sa schimbam nimic atata timp cat nu putem sa educam copiii altora, nu suntem in stare sa ne alegem conducatori care sa ne conduca nu care sa ne cheltuie banii, nu suntem in stare sa fim uniti in nimic, etc.
Il balamam pe Iliescu (primarul) pentru soselele pe care ne rupem masinile, pentru investitiile care s-au facut in oras astfel incat lucram din ce in ce mai multi in Bucuresti dar il aplaudam cand ne viziteaza an de an Caravana lui Axinte si ne arunca 3 artificii deasupra primariei. Hai sa fim seriosi ..... problemele nu sunt Iliescu, Basescu, Geoana, problema suntem noi romanii noi giurgiuvenii, ca ne vindem demnitatea pe o punga de faina si 2mici.Despre Dr. Cosmin Georgescu mai bine sa-si vada de medicina lui probabil e un profesionist, in rest e un penibil.

Anonim spunea...

Cam rau eugene, loca nic vorbind

eugen spunea...

Hai ca la tv. e penibil, se vede clar ca face pe desteptul. Nu am rezistat mai mult de 10 min. la emisiunea respectiva. Repet, poate ca dr. e minunat dar incercarea lui de a se prezenta ca un filozof de exceptie e lamentabila.

Anonim spunea...

Eugeneee...!
Pt.un filozof de giurgiu ma!
Cineva... tot trebuie sa iubeasca lumina, daca celorlalti le repugna.
Fie metaxa, fie cognacLAND etcetera

Anonim spunea...

daca tot nu te-ai prins, ZI si TU CEVA.
CA-CONFRATII! (sic)

Don Coyote spunea...

A venit caldura si deja au inceput noptile cu specific tiganesc in cartierul Policlinica.
A venit vara, a iesit soarele, a fost un week end frumos. Simbata in Herastrau, duminica la Ruse.
Cu vremea asta, giurgiu nu mai intra in planuri de week end, distractie placuta in Kaufland pentru toti giurgiuvenii!!!

Pepi Mustateanu spunea...

Trebuie sa invatam sa convietuim Alex. Nu stiu care mai este ponderea nostra in acest oras. Exercitiul maxim de imaginatie este cel in care ei majoritari, se distreaza privind cu acelasi amuzament cu care noi privim individul din filmul tau, in timp ce citesc blogurile nostre spunand in zeflema:-Ce penibili,astia isi pierd timpul scriind....

Metaxa spunea...

Hristos a Inviat! Sa ai pace si Lumina in suflet.

Noham spunea...

Bravo Metaxa, esti pe subiect, tot de un cocalar vorbeam si noi :)

Claudia spunea...

Ceea ce lipseste in Giurgiu sunt oameni cu caracter si cu respect pentru proprietati personal or publice. Ceea ce vedem in fotografii si chiar acest video sunt tineri fara nici-o directie in viata, fara nici-o alta preocupare, care cred ca 'toate' le apartin, inclusiv strandul, dar fara simtul de raspundere pentru mentinerea acestor locuri ca toti cetatenii sa se foloseasca de ele. Dar unde sunt autoritatile care trebuie sa supravegheze activitatile de la strand? Unde sunt autoritatile care se ocupa cu curatenia orasului si a strandului? Totul incepe cu raspunderea personala a fiecarui cetatean pentru faptele lui, gandurile lui, respectul individual cat si respectul pentru societate. Daca nu avem respect personal nu vom avea nici respect pentru nimeni in societate, si nimic in societate, ci doar devenim niste 'consumatori' fara a contribui cu nimic positiv innapoi.

Anonim spunea...

pana acu a mai fost cum a mai fost dar sa vedeti anul asta ce-o sa fie,din cate am auzit o sa fie lupul paznic la oi adica nea stelica vamesu ala hot va fi director sa te ti atunci.

Related Posts with Thumbnails