duminică, 18 aprilie 2010

Invitatie la Muzeu - 20 aprilie




11 comentarii:

Ema spunea...

Nu stiam nimic despre Giurgiu, acum stiu foarte multe. Felicitari, frumos blog !! Stiam doar ca Elsa Exarhu e nascuta in Giurgiu.

GIURGIU spunea...

:) Merci... sper sa pot scrie cat mai mult, desi pauza asta mare da alte semne dar pregatesc material pentru mai multe postari.
:)
sper sa revii...blogul acum are peste 2 ani si contine multa informatie valoroasa mai ales vizuala.

liviu spunea...

Sa nu crezi ca-mi fac reclama pe site-ul tau, dar consider ca e util un link pe galeria foto de pe site-ul meu, pentru acei care doresc sa vada mai multe fotografii ale exponatelor din muzeu. http://infogiurgiu.ro/index.php?option=com_rsgallery2&page=slideshow&gid=17&Itemid=54

Adar M. spunea...

Mon cher, nu atat Giurgiu, cat imprejurimile lui ma atrag... Vin des acolo, indeosebi sub pod, pe Ara, e un loc superb.
Pacat de ruinele cetatii, inecate cu pet-uri si gunoaie, pacat de Canalul Plantelor, care vara pute de-ti muta nasu'!
Acum imi place si blogul tau, felicitari pentru el!

Pepi Mustateanu spunea...

Intrebare: Reluam discutia cu superblogul? Am reusit un soft bun si accesibil care raspunde tuturor pretentiilor ridicate la ultima intalnire.Cand sunteti gata sa vi-l prezint si daca e ok sa ii si dam drumul?

Madalin Paul spunea...

despre ce soft este vorba ? detalii..

GIURGIU spunea...

Eu sunt pentru asa cum am fost si atunci dar cum ma aflu in pozitia de minoritate ca si subiect abordat si poate si target nu-mi permit sa fiu eu cu "heirup-ul" de rigoare.
Am participat in Bucuresti la o intalnire a Clubului Bloggerilor, ce au resit sa aduca la intalniri persoane de seama din lumea politica si culturala si viitorul este promitator pentru o organizare de genul asta , zi eu. :)

astept un cand si unde.

MiHai spunea...

Ce se intampla de nu mai postezi nimic nou pe blog ???

GIURGIU spunea...

buna intrebarea!
Momentan caut colaboratori pentru a scrie pe blog, timpul nu imi mai permite atat de mult si sincer in ultima vreme am evenit destul de autocritic incat sa adun 10 documente word si sute de imagini pentru blog ca material dar nu reusesc sa ma multumesc cu forma lor de prezentare.
Blogul nu va disparea dimpotriva, incurand vor avea loc evenimente zic eu solide pentru telul acestui blog iar materialele s-au adunat suficient , cum spuneam.

Prin urmare nu trebuie decat sa dati un semn pentru a-mi spune ca doriti sa participati cu materiale pe acest blog.

Anonim spunea...

Buna ziua!
Sunt impresionata de tot ceea ce cuprinde blogul dumneavoastra, ma intereseaza orasul Giurgiu din foarte multe motive, unele strict personale, iar daca doriti le discutam, insa nu aici...
Mi-am permis sa va "retin" in Facebook,doresc mult sa discutam despre un proiect legat de subiectul Giurgiu si un oras din Spania in care eu locuiesc cu familia de aproape patru ani...
Nu am eu posibilitati materiale, am doar o propunere si as dori sa colaboram.
Putem comunica pe mail,
haricleeamama@yahoo.com
Va multumesc.
Liana M.

Metaxa spunea...

Duminica ora 18 in Parcul Alei, la terasa. Acolo am decis sa ne adunam. Ar fi mare nevoie de tine la aceasta intalnire. Daca poti veni ar fi excelent.

Related Posts with Thumbnails