miercuri, 16 aprilie 2008

Amenintari gratuite romanesti


deja acordand prea mult timp si prea multa energie indivizilor de la un site de "informare in privinta istoriei cetatii giurgiului", fac un ultim apel, de data asta ceva mai pajnic.

Am primit urmatorul comment la o postare cu scop informativ stiintific pe acest blog personal:

"Ati folosit imagini din baza de date a GRIA fara a specifica autorul, copyrightul si fara a cere permisiunea. va rugam consultati" (site-ul lor) "pentru detalii despre folosirea materialelor.
Daca nu, luam legatura pe cai legale."

josnic actul acestui individ ce se face ca reprezinta un site de informarea maselor!
Astfel in loc de sprijin si felicitari primesc amenintari tipic romanesti!
Am scos imaginile pentru ca sunt scarbit de prostia celor care pretin a avea drepturi pe o informatie DE DREPT - publica.

O simpla intrebare putea sa-si puna creierasul celui care a scris postul : ce beneficii are omul asta pe urma imaginilor?


Si iata cum,cu greu poate fi facut ceva petru binele public, e unu mai cu zbac, si vrea si el putina atentie!
I-am dat atentie din pacate; numai din dorinta de a arata inca o data pana unde poate duce ignoranta si nevoia de atentie a unui frustrat ce protejeaza informatia publica de parca a gasit-o sub aragaz la el acasa!

Nu am dece sa ma feresc sa postez imagini ca cele ce au fost postate atata timp cat scopul este pur informativ! in 2 zile voi pune alte imagini, doar ca vor avea ceva mai mult si mai exact- bagaj inforativ.

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails