joi, 10 aprilie 2008

PROIECTE

Primul proiect outdoor cu implicare directa a conceptului - "Giurgiu vazut prin ochiul care vrea sa vada".


MAI - 2008 Happening - Giurgiu oras la dunare.
Proiect de planificare teritoriala si dezvoltare durabila. Evenimentul se va desfasura pe parcursul unei zile, si va include 2 poluri (Turnul cu ceasornic - Portul Giurgiu). Va recomand sa nu pierdeti ocazia - fara precedent in Giurgiu sau Romania. Voi reveni cu detalii imediat ce programul va fi aprobat de intregul grup organizator.






Al doilea proiect outdoor/indoor,

De data asta pe deplin marca Alex Gheorghe; eveniment ce vine in sprijinul conceptului "Giurgiu vazut prin ochiul care vrea sa vada" - organizat special in acest sens !
Evenimentul se refera la expozitia de fotografie "Landscapes of the Danube" cu magnitudine internationala ce va reuni peste 30 de artisti din orase de pe dunare.(inca se primesc expozanti ) Voi reveni cu detalii in momentul stabilirii exacte a organizatiilor implicate si a parcursului expozitiei dealungul dunarii.






Al treilea proiect,

Instalatie outdoor,
cu implicatie directa a programului "Giurgiu vazut prin ochiul care vrea sa vada". Intalatia reprezinta un pavilion expozitional la cetate. Detaliile am sa le pun o data ce se stabilesc termenii colaborarii cu municipalitatea si data exacta! Exista posibilitatea organizarii unui workshop in vara 2008 - legat de crearea acestui pavilion la cetatea lui Mircea cel Batran, cei interesati (alexghemail@gmail.com)








Daca aveti idei pentru unul din aceste proiecte sau doriti sa participati la organizare sau cu fotografii, in cazul "Landscape of the Danube", contact (alexghemail@gmail.com).Pentru propuneri de proiecte si noi initiative astept un semn pe mail!

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails