joi, 10 aprilie 2008

Giurgiu oras la dunare

Inainte de toate trebuie sa precizez un fapt pe atat de evident pe atat de ignorat si cu un impact asupra comunitatii giurgiuvene major si extrem de negativ! Fapt: orasul Giurgiu este un oras la dunare din punct de vedere administrativ, altfel, orasul are o strada de aproximativ 2km care duce la dunare(prin urmare: social, functional,turistic si tesatura urbana - nu atinge frontul de apa nicipedeparte). Canalul Sf. Gheorghe a fost intotdeauna substituentul adevaratului front de apa, canal pe care s-au intreprins activitati specific nautice(pescuit,innot,plaja,plimbari cu barca,ski nautic,s.a.) - canal pe care a fost primul port al orasului, limita tarii romanesti (cetatea medievala).


PROIECTUL GIURGIU ORAS LA DUNARE

Proiect prezentat (partial) pe blog - ce urmeaza a fi expus in intregime dupa expunerea sa in piata Unirii GR.
Evenimentul va avea loc intre 12 si 18 mai, unde vor fi prezenti arhitecti peisagisti,studenti la arhitectura peisagera,artisti,reprezentanti ai municipalitatii,oficiali din Bucuresti si cel mai important, giurgiuveni !

Sunteti invitati sa participati la eveniment, iar daca doriti sa ajutati (alexghemail@gmail.com).
Cautati in arhiva blogului pentru a vedea mai multe detalii despre proiect(motivatie,obiectiv,scheme,prezentare sit,s.a.)

Evenimentul nu va ramane fara urmari, municipalitatea luand in calcul propunerile noaste pentru proiectul de dezvoltare durabila a municipiului si pentru refacere Planului Urbanistic Genereal. Daca aveti doleante in privinta orasului, din orice aspect/domeniu, veniti la eveniment si ve-ti avea ocazia sa le spuneti celor care vor sa auda si sa tina cont de ele ! Va asteptam !

precizare: acest eveniment nu are nici o legatura cu campaniile electorale sau orice alt tip de promovari politice.

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails