duminică, 18 mai 2008

PE SCURT, PROSTI !



Imi "cade in mana" astazi, un ziar, sau ce-o fi , din Giurgiu; in care FIX pe prima pagina, cum il deschid....vad , un..... nu stiu cum sa-i zic... o tentativa de interviu... o tentativa de documentare, in fine nu ma pricep, pe scurt o pocitanie de text, scris, cel mai probabil de o persoana cu deficiente in gandire, imaginatie si mai ales respect si moralitate, pe scurt prost.

Nimic neobjnuit pana aici, "ziarul" - sau ce-o fi, respectiv, are droaie de astfel de texte si angajati; ce m-a dereanjat in mod deosebit si personal, a fost faptul ca domnisoara care a scris , acest prim articol, in prostia ei a si copiat fara vre-un acord din partea mea logoul acestui blog, concept, curent. Fiind sigur ca... domnisoara care nu stie sa ceara voie, citeste, as putea sa o intreb, la ce a folosit acea imagine avand in vedere ca era total in afara contextului, titlul inspirat deasemenea de pe acest blog, subtitlul copiat dupa un titlu mare deja in lumea filmului. Cata lipsa de imaginatie sa ai ? Vrei sa faci ceva bun? intreaba intai! ca nu as fi spus nu!
sau....STAI ACASA !
Nu stiu acum, daca are sens sa merg mai departe cu aceasta suparare ?

Dar, ca sa fie scris si pentru cei mai...." relaxati"

Drepturile de autor ale acestui blog sunt detinute de Alexandru Gheorghe, prin contractul vizat o data cu crearea contului pe "blogspot" .

Informatiile de pe acest blog pot fi folosite numai in scop personal si stiintific sau la promovarea blogului, intotdeauna cu mentionarea autorului si a sursei exacte.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cata lipsa de viziune.
giurgiu prin ochiul de copil? sau nu am vazut eu bine k e blurata poza.
Si uite asa se intampla ca oameni fara nici o pregatire informeaza boboru.
Doamna reporter - incercati mai intai sa va stabiliti niste valori morale ca sa nu mai scrieti pe viitor astfel de articole, altfel unii oameni chiar vor crede ca lucrurile scrise in acest blog sunt prostii.

MSH!

Related Posts with Thumbnails