vineri, 28 noiembrie 2008

Interviu cu John Lenon

Realitatea anilor '60 - este realitatea de astazi? Cui ii mai pasa de PACE si LINISTE, in zilele noastre, cand lucrurile stau mult mai rau....?


In 1969,un fan al formatiei "Beatles", numit Jerry Levitan, "inarmat" cu un reportofon vechi, a intrat in camera de la hotel a lui John Lenon, in Toronto, si l-a convins pe acesta sa-i acorde un interviu despre PACE.
Dupa 38 de ani, Jerry Levitan, a prdus un film, folosind interviul, si minunatele abilitati artistice ale lui: Josh Raskin, James Braithwaite, Alex Kurina.


INTERVIU CU JOHN LENONPoate ca unii dintre voi se vor intreba ce legatura are acest montaj, acest interviu, cu Giurgiu!?
In mod sigur mesajul si conceptul de baza al acestuia este exact acelasi care sta la baza acestui proiect pe care insist sa-l prelungesc!
Daca vezi pentru prima data acest site, trebuie sa mai citesti cateva postari in urma, asa... fugitiv,pentru a intelege dece astazi si nu altadata, am pus acest clip!Mesajul atemporal a lui John Lenon, incearca sa atinga umanul din om, acea parte care astazi aproape s-a stins din multi dintre cei din jurul nostru! Cine se mai gandeste la PACE?

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails