joi, 24 aprilie 2008

Span in ochii tinerilor, hernie adultilor, club pensionarilor

Bun!
Locuri de munca au promis "patronii", locuri de munca au dat!
Evindent ca in perioda electorala! la naiba, doi iepuri sunt mai buni decat unul!
Locuri de munca fizica; locuri de munca unde daca gandesti esti privit ca un ciudat si ai pierdut portia la bericica pe zi.
O firma austriaca tocmai a primit aprobarea pentru concesionarea a 40.000 mp, pt construirea unei mici fabricute pt materiale din otel.
Unde sunt acesti 40000 mp? oare in zona fostului combinat chimic? O zona atat de poluata incat mirosul de clor ajunge pana la capitanie; incat plantele pioniere de refacere a ecosistemului cu greu si-au facut aparitia!

MAI MULTA POLUARE PENTRU ORBII DIN GIURGIU - MATU GROS SI CIOCU' MIC !

Giurgiu, orasul care este mai departe de dunare decat orice alt oras la dunare.
Cu o sosea spre dunare, ce strabate zona industiala (santierul naval/combinatul chimic)!
Cum faceti domnilor voi locuinte in zona, cand dati unda verde la poluare si reindustrializare?

sunteti vinovatii , sunteti tinta injuraturilor urmatoarelor genereatii, goniti tinerii ca nu aveti nevoie ! Strungari va trebuiesc ! decideti - nu ganditi !

O zona cu o valoare peisagistica si ecologica enorma, va fi astfel dinnou transformata intr-o zona inaccesibila,poluanta,distrugatoare. Giurgiuvenii au nevoie de o adevarata faleza, au nevoie sa simta spiritul si identitatea orasului, au nevoie de zone de agrement(pentru toate categoriile sociale),au nevoie de locuinte, au nevoie de scoli superioare, au nevoie de educatie,campanii sociale,si multe altele!sau de manevre ieftine de manipulare a unor oameni ce nu au de ales?
SUNT IDEI IN GIURGIU, SUNT OAMENI CARE VOR IN GIURGIU,EXISTA BUNAVOINTA IN GIURGIU - DAR PREA PUTIN IN MINTILE CELOR CE IAU DECIZII PENTRU VIITORUL ORASULUI !
PS:aruncati peisagistul orasului la cosul de gunoi!
Daca nu ma credeti : www.giurgiuro.blogspot.com

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails