marți, 13 mai 2008

"sincer nu va putem ajuta !"

Din pacate expozitia programata si tot anuntata in postarile precedente, a fost anulata, sa spunem, contramandata, pana dupa campania electorala.
Ieri,12 mai, materialul ce urma a fi afisat a fost cerut de catre primarul Lucian Iliescu pentru vizualizare. In conditiile in care viceprimarul si o anume doamna directoare Mirela Popazu, alaturi de urbanista orasului au garantat punerea pe simeze a expozitiei pe 15 mai si dechiderea ei pe 16, a fost ceruta vizualizarea mapei de catre primar pentru, citez "sa vada si el ce faceti voi aici", toate acestea adaugate la faptul ca tratativele si stabilirea termenilor colaborarii au loc de anul trecut, intentiile noastre fiind ferme prezentate sub toate formele vizuale cerute de imprejurari.
"Goana dupa aur" - o febra ce-i napastuieste pe saracii "ganditori" ai orasului, o data la 4 ani, este, evident mult prea importanta pentru a da unda verde unui eveniment cultural de interes general pentru giurgiuveni, totodata punctual pentru specialisti.
Dupa alte discutii inutile ce a trebuit sa le duc cu doamna Popazu, astazi mi se comunica "sicer nu va putem ajuta", de parca expozitia era un favor pentru noi. Si asta ma duce cu gandul la o intamplare de acum cativa ani in primarie, cand in consiliul local primesc aprobarea finantarii unei expozitii de pictura,moment in care presedintele consiliului local spune : "ai ma ca sunt baiati buni, am dat noi la handicapati ieri bani, nu le dam si lor?" asa tratament, asa viata au giurgiuvenii si nu numai. Concluziile le trage voi.
PS: primarul zice ca "nu as vrea sa inducem in eroare electoratul"

e greu sa minti, sa reciti proza de manipulare si sa te si ascunzi in acelasi timp !



----------------------- tragem linie ! -----------------------------

Pe scurt:
proiectul este in derulare - suntem in faza de proiectare solutii

expozitia va avea loc la inceputul verii, CU SIGURANTA .(fie ca va fi cu sprijinul primariei, fie ca va fi pe cont propriu)

contramandarea evenimentului - ne da timp pentru a veni pe simeze cu solutiile exacte, pentru cosmetizarea planselor existente, stabilirea unui discurs cu un impact mai mare asupra giurgiuvenilor si investitorilor.


PE BLOG:
prezentarea materialelor ce urmeaza a fi expuse IN VARA - va contiua; va asigur ca materialele prezinta interes general si va vor construi o imagine reala a ceea ce inseamna viata unui oras si psihologia maselor.

2 comentarii:

catalina86v spunea...

pai, hai sa strangem noi bani. sau, eu propun infiintarea unui ong (ies bani destul de usor de aici) si promovarea proiectului tau prin el

GIURGIU spunea...

un ONG???? este foarte complicat... am adunat material si.... e greu! NU e cazul!

Related Posts with Thumbnails