luni, 15 septembrie 2008

Comertul este sufletul orasului Giurgiu ?

Ca sa mai radem putin...








6 comentarii:

Anonim spunea...

mici magazine, care mai miros inca a vechi regim, incerca sa se vopsearca cit mai vesel si mai modern, monden si european... ne vopsim ciorile pt ca nu avem papagali!
situatie intilnita mai pestetot in sudul tarii!

GIURGIU spunea...

mai peste tot in sudul tarii....? sa am pardon.. eu as zice mai peste tot si atat! In nord se vopsesc monumentele in galben pipi si maro caca, pentru a fi mai...."prezentabile" sa zicem...vandabile!
Ce-i drept... in sud parca prostia si ignoranta e mai pronuntata !

Anonim spunea...

sc ,,bum bum" si ,,darc" srl sunt de mare balans :)))))

Oare de ce or fi vrand aia d la Darc srl sa iasa in evidenta, k asta nu schimba numarul de decedati pe luna. :)))

Ce sa le faci - hai k am ras una buna.

MSH!

Anonim spunea...

Mie imi plac magazinele mici :) poti gasi multe chestii interesante. Cred ca reprezinta o oarecare umbra a miscarii "intreprinzatoresti" de dupa 89'. Modesta lor infatisare e tot ceea ce pot banii cumpara in materie de markteing si promovare, asa ca nu trebuie sa ne asteptam la mare lucru. Acum doi ani am cumparat intr-un magazin de genul acestora, "Izvorul Ascuns" :D nostalgia se tine la rang de "vin vechi". Sa mai vedem asemenea vestigii:)

GIURGIU spunea...

sunt dragute! tin minte ca de la magazinul asta mi-a luat mama camasa in patratele albastre, daca la mai stiti!? faceau parte din uniforma de la generala cls 1-4 ; si mai stiu ca f multi care vin din zonele invecinate orasului Giurgiu, vin si pe la acest magazin, cumva a devenit un punct "reper" ....singurul magazin cu toale care chiar merge in zona !

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Related Posts with Thumbnails