luni, 1 septembrie 2008

Fara comentariile mele

Giurgiu - Astept comentariile voastre:




Imaginile nu pot fi preluate sub nici o forma si pentru nici un motiv decat cu aprobarea mea!
Coyright Alexandru Gheorghe - aug. 2008

COMENTEAZA IMAGINILE !!!

11 comentarii:

Anonim spunea...

Saracie...

Anonim spunea...

Ai facut poze la jeg si le-ai pus pe blog.Orasul asta are si lucruri frumoase.Trebuie sa se si aprecieze nu doar sa se critice.Si sa se aprecieze ceva ce exista nu proiecte sf...

Anonim spunea...

Pe acest blog sunt tone de poze cu "lucruri frumoase" si tone de aprecieri la ceea ce are bun orasul asta. Realitatea nu e urata sau frumoasa... e doar realitate, iar pozele postate evoca o dimensiune a orasului pe care putini o vad. Uneori, chiar si "saracia" poate fi privita contemplativ (minus imaginea cu vola :) ).

Anonim spunea...

poze "frumoase" sau " urate".....eu am regasit in toate pozele GIURGIU.
Sooo....asta e orasu!
Ma gandeam la ce ar fi de apreciat in Giurgiu ..ca zicea juvina adrian....chiar nu am gasit nimic.Eu in Gr. apreciez doar avantajele unui orasel de provinicie:aerisit, aer curat, liniste si...cam atat.
Voi ce apreciati?

GIURGIU spunea...

Salutare ! Ideea in mare era sa prezint atat saracia din Giurgiu cat si putin umor (haz de necaz) - cum vreti voi sa-i spuneti!!! "Proiectele sf." sunt pentru cei ce sunt interesati si apreciaza astfel de initiative... mie imi place sa cred ca daca expun genul asta de idei, creste putin imaginea orasului in bine, pe latura oportunitatilor!
EXISTA UN LINK IN PAGINA PRINCIPALA, IN DREAPTA SI SE NUMESTE - FOTOGRAFII GIURGIU - acolo gasiti fotografii faine cu Giurgiu, le voi expune si pe blog incurand!
Draga bai Juvina.... Na du calma... sa nu te incingi!!! Eu iubesc orasul asta !

GIURGIU spunea...

A! concetatene daca tu numai linistea si aerisirea le vezi ca avantaje in acest oras.... imi pare rau pentru tine! nu ai citi blogul!!!
Blogul asta e un proiect in desfasurare, trebuie sa incepi cu inceputul ca sa intelegi ceva mai mult!!

Anonim spunea...

Daca ma uit la statisticile de pe trafic.ro concetatene acest proiect este cam mort!

luci spunea...

este de apreciat efortul tau de a prezenta giurgiu intr-o maniera profesionista,sincer cred ca faci o treaba buna!chiar am o propunere pt tine si de ce nu pt autoritati,se stie ca in giurgiu exista niste tuneluri care leaga anumite puncte din oras, ar fi fost un plus pt giurgiu daca acestea s.ar deschide pt vizitatori.as intrazni sa ma gandesc cum ar fi un tur care sa porneasca din interiorul turnului din centru apoi sa continue prin aceste tuneluri si sa se incheie la cetatea lui mircea(evitent si aceasta recontruita) stiu ca acesta nu o sa se intample prea curand si stii de ce ? pt ca ma uit la frecventa postarilor tale ..daca ai avea ce sa prezinti interesant in gr sigur nu ai avea o postare la cateva luni.

GIURGIU spunea...

Bai luci... ca sa incep asa!Postarile mele, daca te tine mouse-ul sa dai scroll in jos, s-au rarit pt ca am avut placerea sa "ma intersectez"cu sistemul sanitar romanesc, bucurestean si giurgiuvean. E simplu, vezi?

Concetatene anonim, ca intra 3 gigei ca tine pe blogul asta mi-e indiferent, ca intra 100, la fel. Scrie sus si in prima mea postarecare care este scopul acestui blog!!!
Consider ca informatia de pe acest blog nu o vei gasi nicaieri pe net, mai ales imaginile, iar eu privesc din perspectiva unui om care iubeste ceva la acest oras si prezint totul in consecinta!!!

Concetatene...bucura-te daca te uiti altfel la turnul ala, sau daca nu mai bei la crasma din Alei, eu unul consider ca este excelent!daca nu... esti un ignorant si te bucuri de acest statut!

CITI POSTARILE ANTERIOARE... NU MAI COMENTATI PE LANGA SUBIECTE !!!!

Anonim spunea...

Super poza cu tractoru' si cu masina nesimtitului care a parcat in parc...

Si cum zicea unu' mai sus: asta e realitatea. Cui nu-i convine sa ia masuri.

GIURGIU spunea...

ma uit acum la 2 ani de la postare si comentarii, Giurgiu e la fel, ne auzim in 2020 :) poate o fi mai bine. Oricum a mai scazut si energia pe care o dedic proiectului cel putin in mediul online, incerc sa ajung mai repede la giurgiuveni . :) continuam orisicum! :)

Related Posts with Thumbnails