marți, 9 septembrie 2008

Se vede clar in Giurgiu....!?

Se intampla in Giurgiu! se aude in mass media?
Voua va pasa?

Aud tot felul de noutati aproape incredibile, unele bune, majoritatea rele, dar totusi se intampla.Parca din ce in ce mai multe evenimente, parca din ce in ce mai mari !
Sigur, vina o poarta partial si faptul ca este an electoral... s-au mai si trezit sacalii, ca in sudul Capitalei e o comoara ce asteapta sa fie tranzactionata, sunt oameni de exploatat, si tot asa!

Fac o mica lista a evenimentelor pe care le-am auzit eu in ultima vreme(daca puteti adauga, e cu atat mai bine), prin urmare:

Se va construi un aeroport in Comuna Adunatii Copaceni din Jud. Giurgiu, s-a confirmat, iar in acest moment se face studiul de fezabilitate si se incepe compactarea terenurilor pentru pregatirea deschiderii santierului.

Cineva in CFR are urechi sa auda, dar si cap sa gandeasca. Trenurile Giurgiu-Bucuresti Progresu vor reintra in circulatie. Se pregatesc lucrari de reparatie a podului de la Gradistea de peste Arges, pod ce nu mai este functional din 2005 in urma unor inundatii puternice.(spagile din Consiliul Judetean Giurgiu, CFR, Ministerul Transporturilor, se indreapta de data aceasta si spre binele oamenilor, dar cu siguranta din intamplare).

Mall si inca un super market la Giurgiu!
F Eu personal ca si viitor Arhitect Peisagist, pot spune ca imbecilismul urbanistilor si arhitectilor ce trebuie sa aiba grija de acest oras, se arata in mod aproape pornografic, sfidator in fata tuturor giurgiuvenilor si nu numai in fata celor din domeniu. Batjocuta curata, ce pot spune....; sa construiesti un mall in buricul orasului practic, pe un teren ce ar fi putut gazdui ceva cu adevarat util pentru populatia orasului Giurgiu, si aici nu ma refer la spatii verzi, ci la spitale, scoli, licee, facultati, locuri de munca ne nivel innalt.
Se creaza locuri de munca! vrem tineri, frumosi, dobitoci, care sa ia putini bani pe postul de: vanzator, maturator, paznic, motostivuitoris, secretara,si tot asa....! In Giurgiu, nu vrea nimeni oameni inteligenti, nu vrea nimeni cultura, o universitate de stat,turism, arta, gradini si parcuri ! NU TREBUIE, sa acceptati toate marlaniile astea, discutam pe blogul asta, iar eu voi face tot posibilul ca vorbele sa se transforme in fapte! Important este sa fim cu totii !!!


Finala nationala a concursului de pescuit profesionist!
La Giurgiu se pescuieste profesional, si asta nu este o veste noua pentru cei din domeniu!!!
Am fost foarte placut surprins sa vad zeci de pescari pe malul drept al Canalului Sf. Gheorghe(canalul Cama,Plantelor sau FLorilor), in sensul de curgere in zona invecinata ruinelor cetatii medievala giurgiuvene. Pescari din toata tara, masini parcate pe marginea proaspetei asfaltate sosele catre Slobozia/Alexandria din vecinatatea canalului.Pentru mai multe informatii dati click pe titlu.




"Bomba Nucleara" la numai 30 de minute de Giurgiu !!!
3 Septembrie - ziua in care a inceput copnstructia unei centrale nucleare în oraşul bulgar Belene, situat pe Dunăre, la numai 30 de minute de Giurgiu, 100 de kilometri de Bucureşti!
Doamne ajuta!



Descoperire arheologica incredibila la Malul Rosu in judetul Giurgiu!
Si ce se intampla cu descoperirea asta???
Exista in jurul orasului Giurgiu o salba de situri arheologice cu descoperiri de asezari umane din diverse timpuri de la epoca fierului pana la muntii de gunoi de astazi!!! Nimeni nu se bucura, nimeni nu stie, nimeni nu plange! Si cand spun nimeni, ma refer la faptul ca noi, cei care trebuie sa stim, copii care trebuie sa invete, sa aprecieze sa promoveze, si sa protejeze! ce balarii .... utopie totala in romanica noastra , nu?

Imagine preluata de pe www.ziare.com .

Un comentariu:

Anonim spunea...

eu cred ca ar trebui sa te faci ziarist

Related Posts with Thumbnails