vineri, 12 septembrie 2008

Ochiu care vrea sa vada...vede - No comment

Turn - Giurgiu





Statuie Vlad Tepes - Giurgiu




Canalul Sf. Gherghe (Cama) - Giurgiu



Portul Ramadan al orasului Giurgiu - port la Dunare (iarna 2007)



Intrarea in portul orasului Giurgiu.




Intersectia semaforizata cu nr. 4 din 5. Centrul administrativ.



Gara fluviala (in drum spre port) - Giurgiu




Ruine- Combinatul Chimic Platforma 1 - Giurgiu



Podul Prieteniei - Pod peste Dunare (Ro-Bg) - Giurgiu



Biserica Sf. Nicolae - Giurgiu



Sosea prin Padurea Balanoaia - Giurgiu



Giurgiu azi!



Ruine pod peste Canalul Sf. Gheorghe (Cama) - Giurgiu
Camion cu arbori seculari din padurea Slobozia - Giurgiu




Ruine Cetatea Medievala a Giurgiului (Cetatea lui Mircea cel Batran)



Centrul orasului Giurgiu la minus multe grade.




Cartierul ISTRU - Giurgiu




Noua autogara Giurgiu.(aici totusi trebuie sa spun ca acesta cladire este o declaratie de indiferenta a unor retarzi din primarie si a unor retarzi de arhitecti.Sper sa-i ajunga blestemele! :)



Apus pe Canalul Sf. Gheorghe (Cama) - Giurgiu In zare - CET-ul orasului.


Imaginile nu pot fi preluate sub nici o forma si pentru nici un motiv decat cu aprobarea mea!
Coyright Alexandru Gheorghe - aug. 2008

COMENTEAZA IMAGINILE !!!

25 de comentarii:

Anonim spunea...

Intr-adevar...noua cladire a autogarei este de-a dreptul oribila. Lasand la o parte materialul din care este facuta (nu-mi inspira incredere sub nicio forma), forma (care lipseste cu desavarsire) si geamurile forte mici si pe alocuri...portocaliul ala rosiatic zgaraie retina!!!

GIURGIU spunea...

inainte sa apara cladirea asta, trotuarul de langa era foarte folosit1 acum, ai sa observi ca nu prea mai trece lumea pe acolo, plus ca favorizeaza si pozitionarea idioata a trecerii de pietoni(doar avem sens giratoriu ...cu 7 sosele)!
Cica au inceput sa refaca PUG-ul !

Anonim spunea...

pe tine nu te-au mancat cainii asta iarna in port? ca io credeam ca nu mai ies de acolo...

GIURGIU spunea...

pai... sincer nu am vazut caini! daca te uiti bine la poza... era un super viscol...de... nici caini nu ieseau afara!!!

Anonim spunea...

Mai prietene in primul rand dincolo de faptul ca suferi intens de lipsa de patriotism local, maisuferi si de grave lacune in cunostintele de spre oras. 1.cladirea autogarii care s edoreste a fi un autobuz, dar imaginatia ta nu a ajuns pana la acest nivel este oricum mai frumoasa decat cea veche.
2. Cum esti un pupincurist nu stii ce inseamna mass-media si te oprisi precum porcul in fata trocului la ziarele ce lauda psd-ul. ei afla cu stupoare ca mai exista si informatia de giurgiu, si saptamana giurgiuveana, si vlasca, si giurgiu expres, asa ca nenicu, i-a o pauza si pupa-l un pic in cur pe Tincu!

GIURGIU spunea...

In primul rand.. cine naiba e Tincu? si de ce are numele asta de animal de casa!? iar tu... "prietene" daca vrei sa-mi spui ca porcaria aia rosie vrea sa fie un autobuz ...e foarte bine! dar te-ai intrebat daca vrea cineva in orasul asta o cladirein forma de autobuz rosu de 8 metrii inaltime??? arhitectul este de rahat! acum ma repet, trebuie!!! ziarele din Giurgiu le citesc sporadic, ma rezum la ce gasesc la taraba, oricum toti "ziaristii" din oras sunt cumparati de unu de altul sau de interesele personale!!!
NU EXISTA OBIECTIVITATE!!! nici eu nu sutn obiectiv... dar mai ales NU AM TREABA CU POLITICA SI MAI ALES CU HAZNAUA POLITICA GIURGIUVEANA IN CARE SE SCALDA OAMENII DE CARE TOT VORBESC PE ACEST BLOG.

Am avut ocazia sa cunosc pe arhitectii ce se ocupa de oras si de judet, pe cei de la urbanism, de la comisia pt monumente si patrimoniusi tot asa.... majoritatea sunt pafaristi rau de tot, iar restul.... urla foamea in ei !!! AM LINK PE SITE CU INFORMATIA DE GIURGIU SI CELELALTE ZIARE CARE SUNT PE WEB !!!

In concluzie...tonul tau impropriu si ideile 1 si 2(insirate), ma conving de faptul ca nu ai cunostinte in ceea ce inseamna comunicare productiva! NU! nu m-ai pus la punct !
Nu am cunostinte de mass media si nici nu-mi doresc sa am, sunt Arhitect Peisagist si imi iubesc orasul, asta-i tot!
Iar cand vine vorba de patriotism local, o spun cu mana pe inima ca sudistii ingroasa rau randurile idiotilor romani!
"prietene" hai sa discutam... poate iese ceva util, nu cred ca obtii nimic daca ma jignesti !

GIURGIU spunea...

m-am uitat mai atent la imaginea cu... noua si "fascinanta" autogara Giurgiu, parese in forma de..autobuz, si... pot spune ca ar semana cu un autobuz intors cu rotile in sus! pe bune! uitati-va atenti! cred asta era cheia.... dupa o analiza strajnica a retelei strazilor si regimului de inaltimi, mai ales a cromaticii zonei...un grup de "specialisti arhitecti" au zis toti de-o data : DA! UN AUTOBUZ !

xfbcb spunea...

@anonim 2: Amice, esti idiot! oamenii care au cu adevarat imaginatie nu se coboara pana la nivelul celor din tagma ta. giurgiu nu are nevoie de cladiri regurgitate de mintea bolnava a unui pseudo-arhitect. cat despre mass-media astept sa imi explici cum sta treaba, caci eu am impresia ca promoveaza incultura crasa, asa ca a ta...

Anonim spunea...

Autobuz?!?????Haaa haaaaa haaaa cat pot sa rad. Locuiesc in apropierea ei si o vad de cel putin 3 ori/zi si crede-ma ca tot oribila mi se pare. Dar asta cu autobuzul este chiar tare ...hahahahahhhahahaa!

Anonim spunea...

Sincer, idea ca o autogara ar trebui sa arate ca un autobuz mi se pare cel putin kitchoasa.
Nu sunt arhitect, sau estetician, dar stiu ca o cladire cu forma si culoarea respectiva e departe de a fi ceva placut sau folositor. In primul rand forma, care nu se incadreaza in contextul arhitectural al zonei. Intr-o perioada in care arhitectii incearca sa creeze cladiri cat mai ergonomice si mai placute privirii, sa faci un monstru rosiu cu unghiuri drepte de o declaratie de incompetenta si lipsa totala de cunostinte necesare pentru a construi un spatiu de tranzit pentru sute de oameni.
Singurul lucru pe care il face acea cladire e sa creeze disconfort si argresivitate (vezi culaorea rosie a cladirii).

Anonim spunea...

Autobuz? Chiar ca te bufneste rasul.
Poate un autobuz rasturnat.
Mare idiot anonimu' asta. Partea proasta e ca "e multi...

Anonim spunea...

Bai...da nu cred ca rezolvi nimic dc ii faci retarzi pe arhitecti si pe aia din primarie,sincer!Nu zic ca nu sunt da...ce sa-i faci, asa e la orase mici ...aia destepti se duc in tari straine sau la bucale..si ...la primarie ...restu!
INTREBARE: Media de varsta in primarie, cam care e(inafara de soferi,bucatari, secretare,menajere)?

GIURGIU spunea...

Pai... arhitectii din Giurgiu sunt niste ratati profesional si cel mai probabil social cu infime urme de cunostinte in domeniu dar...cu putere, caci astfel de arhitecti (defapt vorbim de o categorie de oameni puternic prezenta in orice organizatie) sunt usor de manipulat, usor de cumparat si... fara intrebari, care au strict interese personale! Sa nu cumva sa crezi ca la Bucuresti sunt oamenii mai diferiti, dar, fiind un oras mare, mai apar unii rasariti care se lupta asa cum poate mai bine.


Media de varsta in primaria de la Giurgiu? as zice asa:
Posturi importante, de executie: intre 40-70

Posturi de secretare,consilieri,repr. - delegatii: 20-30

Functionari publici - mai exact cei cu care au contact oamenii: 20-70

Cam are o logica pana la urma... aspectul sexual fiind destul de bine luat in seama, zic eu!
Nu de alta dar am dat peste niste pitzipoance in Primaria din Giurgiu, m-au socat, habar nu aveau ce trebuie sa faca...s-a asezat si ea in poala mosului si i-a cerut cadou un post la primarie!

Anonim spunea...

Ce mult le place unora sa manance c.... , sub numele de ,,anonim,, si sa indruge verzi si uscate fara a face diferenta intre un comentariu pertinent si limbajul de messenger .

www.giurgiuro.blogspot.com spunea...

si ei au dreptul la vot! :P pac pac....fac io, dreg io....

Anonim spunea...

mare idiot si tincu si anonim asta!daca cladirea aia vrea sa aduca a autobuz atunci si tincu a vrut sa fie Papa de la roma.uite alex de ce se duce giurgiu la hazna -din cauza unora ca astia gen tincu si anonim.bagati -va voi ma cu patriotismul local si cu estetica fecalelor!ca ia uite ce iese: o cladire la ciclu ce vrea sa fie autobuz!indivizi care gandesc cu intestinul gros!
si inca o chestie:daca si in primarie ajung desteptii giurgiului...cum dreacu se face ca atunci cand trec pe acolo miroase a hazna?cat despre marile publicatii giurgiuvene -zaceau retur la toate rodipet-urile,le puneau batranii in geam cand faceau curatenie.sau le gasim la WC(initiale care nu vin de la William Chappel,bai cretinule de anonim si Tincule care esti tu tincu:)hai sictir!numa bine,alex!
a consemnat:DE TRALES BAHTALO(giurgiuvean destept plecat la bucale)

GIURGIU spunea...

Dreptul la opinie... dar sa nu jignit cretinii din oras! :P
Intotdeauna vom fi surprinsi de ce se petrece la Giurgiu, si mult prea rar intr-un mod placut! Fiecare cu stolul lui...

Anonim spunea...

...please where can I buy a unicorn?

GIURGIU spunea...

u can't buy unicorns U have to "make " them!

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Chiru Alex. spunea...

Felicitari pentru ceea ce faceti in acest blog, despre Giurgiu si istoria sa! Intru destul de des pe acest blog si niciodata nu am scris vreun comentariu, dar niciodata nu este prea tarziu !
Cateva imagini din Giurgiu se gasesc si la mine pe site.

Anonim spunea...

=))asta da subiect arzator."dom'giurgiuvean destept plecat la bucale" vb in necunostinta de cauza sau ca sa ma intelegi mai bn(DE TRALES BAHTALO)te trezishi vorbind.ce legatura are tincu cu faptul ca stimabilu a aprobat proiectu si cand zic stimabilu nush daca sa ma refer la BUT sau la "Iliezu".sa va frece grija ca e plin de tigani,ca snt blocuri in care iarna crapa caloriferele d frig,ca este multi vipi si multe vipe,ca n ai loc sa mirosi o bere de basini.si dc tre sa jignim atunci cand ne dam cu parerea.pai pt ca e unu mai dajtept ca alalaltu.nu mai exista presa si nici jurnalisti,si mi voi retrage cuvintele cand om fi vecini cu pakistanu;)

GIURGIU spunea...

anonim..initial am decis sa nu sterg comentariile scrise de anonimi dar cred ca pot incepe dat fiind indolenta.

Draga anonim, commentul tau din ce vad trebuia sa ma puna la punct nu? iar tu esti cel mai destept aici din ce inteleg eu de la tine, ceea ce pe mine ma onoreaza dar sincer iti spun ...in prostia mea nu am inteles nimic din ce ai zis.
Citeste commenturile de sus si vei stii de ce vorbeam de acest individ tincu cine naiba o fi el. (si spun asta pentru ca vreau)
Iar restul... nu stiu cu ce sa te ajut, e bine ca ai ajuns pe blog, sper sa iti trezeasca respectul pentru istoria locala si identitate si o farama de omenie.

Parerile pentru unii raman pereri iar pentru altii vor fi jigniri, eu ma exprim cu simt in momentul respectiv pentru ca este blogul meu. ;)
te mai astept cu commenturi dar nu sub forma de anonim, te rog.

Anonim spunea...

Eh, draga Alex, se pare ca va trebui sa iesi pe teren cu cutia fotografica, pentru ca multe se modifica/muta in urbe. Uite, in curand, asa cum putem sa facem referire la Bucuresti ca la 'orasul cu metrou', vom putea face si la Giurgiu ca 'orasul fara semafoare' sau cum a zis un prieten ardelean venit pe aici, orasul cu 'parculete' pe mijlocul carosabilului :))

GIURGIU spunea...

mai degraba piftii sau colive in mijlocul intersectiei...balega verde, sau cum zice romanul sens giratonic. :) giurgiu are evolutia proprie , ignora orice tendinta apropiata de el..adica Russe (ceea ce ar fi ideal) si pana si amaratul de Bucuresti este ignorat in aspectele pozitive desigur, ca la cacaturi nu cred ca intrece nimeni Giurgiu si priiiimarul cu gasca de patronasi .

Related Posts with Thumbnails