vineri, 26 septembrie 2008

Si am stat !

La Giurgiu ploua de vre-o 24 de ore..... doar am spalat masina!E noroi...muuuult noroi, balti peste tot....numai pieton sa nu fi ! Da nici sofer, nuuuuuu! In rest, nimic! Giurgiu clocoteste de nimic....o veste asa in toata plictiseala asta, cum ca s-ar fi deschis o.......CAFENEA.... tanaaaaaaa, cu narghilea!!! deja eram in extaz...hai sa mergem...namol si acolo, Str. Garii este un santier(se va transforma in pietonal , citez: sa fie ca la Ruse!)....
Booon! Cafeneaua plina de cocalari...spoitori.... baieti binem ce sa ne mai ascundem dupa deget! Vorba vine cafenea...!
stai asa.... cum se numea||?nu imi vine acum dar... ceva in engleza...oricum era cu specific turcesc...si cu preturi....desigur, evident si indubitabil IDIOATE! Nu intru in detalii... chelnerul ne-a servit cu greu.... si cand un prieten si-a facut o tigara...atentie...si-a facut! a venit chelnerul !!! CE BA....! AI DROGURI?! mda... ma rog...! cretin...a bagat in gura tutunul...ca asa e in filme ! ce dracu o fi gustat nu stiu...! nu a vazut droguri si le gusta! ca naiba!
La Giurgiu e bine....imagini frumoase..... s-au dus pitipoancele ce-si tineau sanii pe orbitele fiecarui om nevinovat..... e mai bine asa!


V-am spus ca ploua? E noroi...muuuuult noroi....si oricat ne-am chinui tot ne murdarim! Doar sa plecam de aici nu? blogul asta...cred ca a adunat destul noroi si el!

E liniste la Giurgiu, macar atat ! Nu?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu zic sa te apuci de scris la un ziar ceva , ca ai talent mestere!




Bafta!

www.giurgiuro.blogspot.com spunea...

De plouat tot ploua... plua pe strazi, in case si in mintile oamenilor!
Talent....nu cred! mie mi se pare ca scriu ca o cisma...dar cat de cat eligibil! aica sa-ntelege mesaju' , si cam atat ma intereseaza, na!

Şoavă Mădălin Paul spunea...

Bifat carciuma cu narghilea. Penibil.

Mie totusi imi place orasul asta. Nu stiu pentru ce anume imi place, dar imi place.

Continua sa scrii.

GIURGIU spunea...

multumesc de sprijin :P

cat despre... acel je ne sais quoi but I don't know what it is...ce-o fi... d'asta suntem aici! Sa descoperim impreuna farmecul acestui oras!!
Bine... pana il descoperim noi si-l "ilustram " si pe blogul asta... orasul va fi mult mai sters...mult mai pierdut...mult mai ascuns !!!

Related Posts with Thumbnails