miercuri, 11 iunie 2008

Dosarul de pe biroul domnului primar

De ceva timp se duc tratative cu oficialii de la Primaria Mun. Giurgiu pentru realizarea expozitiei internationale "Landscapes of the Danube" - proiect demarat de mine si sustinut de Fac. de Arhitectura Peisagera in special Prof. Vera Dobrescu si colegii de an impreuna cu Laur Raboj - copyright - care se ocupa de campania publicitara a evenimentului.
Proiectul cuprinde:
40 de artisti fotografi
350 de imagini
20 de orase participante
7 tari
toti petru fluviul Dunarea.

Dosarul de pe biroul domnului primar, cuprinde toate aceste date si un deviz financiar, cerandu-se un sprijin in acest sens din partea primariei.

Din pacate intentiile noastre nu par a fi foarte clare, desi este clar ca dorinta este promovarea orasului, a culturii dunarene si a identitatii locale in randul giurgiuvenilor si a celor interesati de astfel de evenimente.

Evenimentul este programat sa aiba loc pe 21 iunie - sambata in Portul Giurgiu.

Prin urmare asteptam unda verde de la primarie, asteptam o sustinere si o intelegere a eforturilor noastre sustinute, a caror rasplata ar fi simpla implinire a proiectelor, si in nici un caz materiala.

Cei care doresc sa participe la acest proiect, in costruirea celor 2 machete supradimensionate de barcute de hartie, si pregatirea materialului pentru expozitie, va rog lasati un comment sau trimiteti un mail la adresa landscapesofthedanube@gmail.com

Multumesc persoanelor care s-au implicat in acest proiect si incurand sper sa pot multumi si domnilor de la primaria orasului.




DUNAREA este motivul pentru care orasul GIURGIU exista. Voi sunteti dunareni?
Actiuni dedicate acestei culturi si a oraselor ce si-o insusesc trebuiesc sustinute si promovate, trebuie sa fim mandrii cu DUNAREA NOASTRA sa o ingrijim si sa o valorificam !

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails