marți, 3 iunie 2008

primarul vechi, noul nostru primar... NOI CU CE VENIM?



"Candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a fost ales primar al municipiului Giurgiu pentru al patrulea mandat după primul tur al alegerilor locale, cu 13.599 de voturi, reprezentând 54,3% dintr-un total de 25.041 voturi valabil exprimate, transmite corespondentul ROMPRES.

Potrivit BEM Giurgiu, Marian Măroiu, candidatul PSD la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, a obţinut 6.049 de voturi, clasându-se pe locul al doilea- cu 24,15%. El a fost urmat de candidatul PD-L, Gicu Iorga, care a obţinut 3.669 de voturi. reprezentând 14,65% din voturi.

La Primăria municipiului Giurgiu au mai fost încă patru candidaţi: din partea PRM, PC, PNŢCD şi PNG-CD, care au obţinut între 1% - 2% din voturi.

Numărul total al alegătorilor înscrişi pe liste în municipiul Giurgiu a fost de 61.668, dintre care s-au prezentat la urne 25.648 de persoane."

Sursa ROMPRESS


-------------------------------------------------------------------------------------------

Iata ca ne-am pricopsit inca patru ani cu acelasi primar. E de bine? e de rau?

In cicumstantele date, parerea mea este ca.....e de bine! Circumstantele fiind, alti candidati ce au zero cunostinte in ceea ce inseamna contactul cu specialistii sau cu UE, si proiecte de dezvoltare durabila.

Dupa atatia ani de "patronareala" omul asta, giurgiuveanul Lucian Iliescu, are sigur nevoie de idei proaspete, si din cate am observat este cat de cat deschis.


Cu postarea anterioara nu am rezolvat nimic, si inchei astfel de initiative fiind cat se poate de lamurit in privinta interesului pentru a face un bine comun. Va invit totusi sa vizitati alte orase din romania, daca se poate din nord, si ve-ti vedea ce inseamna un bine pentru comunitate.

Orasul Giurgiu, organismul bolnav de cancer cocalaresc, nu se trateaza, si parese nu se vrea a fi tratat. Ignoranta este o virtute nu-i asa?

"Un batran bolnav cu un farmec aparte" - spunea cineva la un momendat, rugandu-l sa-si inchipuie cum ar fi orasul daca ar fi o persoana.

Farmecul asta, nu-l dau oamenii cu siguranta si nici noile cladiri, tot trecutul este cel ce ridica acest municipiu. Va rog sa nu uitati trecutul acestui oras si farmecul lui.



dar sa NU dam un ton atat de sumbru chiar acum la iceputuri de drumuri. Doamne ajuta! Sper sa putem coabora cu primaria cat mai mult si sa avem rezultatele asteptate.



Caut voluntari pentru 13-14 iunie, pentru organizarea expozitiei "Landscapes of the Danube".

Mai exact pentru construirea a 2 machete de barcute de hartie supradimensionate, impartit pliante,lipit afise, si tot asa!

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails